Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žestoka za volanom

Gisele Bundchen policija opomenula zbog prebrze vožnje

gisele bundchen
pixsell
22.09.2011.
u 08:50

Manekenka se izvukla bez kazne, dobila je samo usmenu opomenu. Gisele je vozila 70 km/h, a dopuštena brzina bila je 55km/h.

Brazilsku manekenku Gisele Bundchen proteklog je vikenda zaustavila policija na glavnoj cesti u gradiću Barnstableu u državi Massachusetts zbog prebrze vožnje. Manekenka je vozila tek nešto malo više od dopuštene brzine, zbog čega se izvukla s usmenom opomenom policije, bez kazne.

Glasnogovornik policije izjavio je da Gisele nije imala poseban tretman, a u automobilu s njom bilo je dvoje djece.

– S njom smo postupili kao i s ostalih četvero vozača koje smo zaustavili zbog prekoračenja brzine. Nije vozila u pijanom stanju, nije se svađala, nije bila agresivna, vozila je samo malo brže od dopuštenog pa smo je pustili s opomenom.

Policija je demantirala da je manekenka šarmirala policajce koji su je zaustavili te im podijelila autograme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije