Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U dvorani Krešimira

Gibonni na koncertu oduševio i zadarsku publiku

Gibonni koncert u Zadru
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/6
08.05.2010.
u 10:58

Najveće oduševljenje Gibonni je izazvao kada se s pozornice spustio u publiku, prošetavši cijelim parterom velebne dvorane te se popeo do središnjeg dijela tribina

ZADAR - Gotovo 8000 Zadrana, ali i brojnih drugih ljubitelja Zlatana Stipišića Gibonnija sjajno se provelo na njegovom sinoćnjem koncertu u dvorani Krešimira Ćosića. Koncert je dio njegove turneje Toleranca tour. Vjerojatno najveće ushićenje njegovi obožavatelji doživjeli su kada se pred kraj koncerta Gibo odlučio spustiti s pozornice u publiku. Slavni splitski pjevač nije se, međutim, zaustavio u prvom redu gledatelja, već je prošao cijeli parter velebne dvorane te se popeo do središnjeg dijela tribina, dok su ga brojni obožavatelji pokušavali dodirnuti, zagrliti ili se s njim fotografirati svojim mobitelima.

- Ljudi moji hvala vam što ste došli- nekoliko je puta zahvalio Gibonni svojim obožavateljima iz Zadra, kojima je posebno zahvalio što su došli i na njegov koncert davne 1992. na počecima njegove karijere. - Hvala vam što ste mi omogućili da radim ono što volim i da pjevam pjesme koje mi se sviđaju, a ne moraju biti u trendu- dodao je splitski kantautor ne zaboravljajući pozdraviti i sve one koji su došli iz drugih krajeva na njegov koncert. Među njima bila je i najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić, njezin brat i prijatelji koji su se smjestili u VIP loži.

Od prvoga Gibonnijeva izlaska na pozornicu i uvodne pjesme "Žeđam" mahom ženska publika nije prestajala pjevati i plesati, a oni u prvim redovima pozornice i skakati. Sinoćnji koncert uveličao je nastup Urbana s kojim je zajedno otpjevao "Tempera" i "Posoljeni zrak i razlivena tinta" u završnici koje pjesme im se pridružila i Maja Azucena. S tom soul pjevačicom Gibonni se sjajno nadupunjavao u još nekoliko pjesama, a trojac je u završnici koncerta dvaput pozvan i na bis.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije