Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Gamulin:

Veselim se duetu sa Zrinkom Cvitešić

ivo gamulin gianni
Foto: Promo foto
1/2
04.02.2016.
u 08:17

Njegova najdraža pjesma je “Parla più piano” iz filma Kum. – Često je izvodim na koncertima, a ono čemu se posebno veselim jest duet The Prayer koji sam izvodio i s Doris Dragović, a ovaj put ga pjevam sa Zrinkom – kaže Gianni

Velikim glazbeno-scenskim spektaklom Teatru s ljubavlju u zagrebačkom HNK 7. veljače u 20 sati slavit će se mjesec ljubavi, koji će svojim nastupom uveličati i tenor Ivo Gamulin Gianni.

– Repertoar će biti raznolik, od filmske glazbe, mjuzikla pa do poznatih svjetskih evergrina. Zrinka Cvitešić, Nikša Kušelj i ja izabrali smo neke od najljepših ljubavnih dueta i songova u kojima će publika evocirati neka svoja lijepa sjećanja. Koncert ima i plesni dio u kojem će publika uživati u umijeću naših baletnih umjetnika Atine i Lea koji će uz Chopinovu glazbu dočarati ljepotu ljubavi – otkriva Gianni dio repertoara.

Njegova najdraža pjesma je “Parla più piano” iz filma Kum. – Često je izvodim na koncertima, a ono čemu se posebno veselim jest duet The Prayer koji sam izvodio i s Doris Dragović, a ovaj put ga pjevam sa Zrinkom – kaže Gianni.

Foto: PR FOTO

>>Nikša Kušelj: Pjesma je najljepši način za izražavanje emocija

>>Glazbeno-scenski spektakl Teatru s ljubavlju uskoro u HNK!

Komentara 2

Avatar navijač
navijač
09:43 04.02.2016.

Nisi ti ni lud.

DU
Deleted user
13:44 04.02.2016.

Kaj se ova počela furati na Amy Winehouse ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije