Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni koncert

Gianni Gamulin kreće na veliku svjetsku turneju s Glorijom Gaynor

gianni gamulin (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
13.12.2010.
u 18:30

Njihov veliki zajednički koncert u Lisinskom održat će se 22. prosinca, a namijenjen je udruzi “Red Noses”, novom humanitarnom programu u Hrvatskoj.

I danas mi zvoni rečenica Glorije Gaynor “Gianni ima prelijep glas i bit će mi čast pjevati s njime”. Prihvatila je nastup na božićnom humanitarnom koncertu, a rado je snimila i duet za moj Božićni album – prisjeća se Ivo Gamulin prvih kontakta s Glorijom Gaynor.

Za djecu po bolnicama

Njihov zajednički veliki koncert u Lisinskome održat će se 22. prosinca, a namijenjen je udruzi “Red Noses”, novom humanitarnom programu u Hrvatskoj.

– Odabrao sam ih zato što je njihova misija donositi smijeh i radost djeci u bolnicama. Klaunovi, glumci, umjetnici... posjećuju bolesnu djecu u predijatrijskim klinikama i svojim im programima donose trenutke radosti i sreće. Našu pomoć posebno trebaju djeca koja tijekom blagdana ne mogu biti s obiteljima. Želimo pokazati socijalnu odgovornost prema djeci koja trebaju dugoročnu njegu u bolnicama – govori Ivo.

Vrijeme njegove mladosti, prisjeća se, obilježio je upravo Glorijin veliki hit “I Will Survive”. Ta pjesma, govori Ivo, daje snagu, poticaj za život, borbu i pobjedu.

– Kad smo u Las Vegasu rekli da snimamo duet s Glorijom, sve su sobarice odmah zapjevale “I Love You Baby” – priča Ivo i dodaje:

– U studiju je malo vježbala, slušala matrice, a ja sam iz pristojnosti izašao. Kad je primijetila da me nema, upitala je: “Gdje je Gianni? Nije valjda otišao tražiti drugu pjevačicu?” – prisjeća se.

Molitva u Katedrali

Gloria u Zagreb stiže 20. prosinca, no Badnju će večer provesti u New Yorku s obitelji. Tijekom boravka u Hrvatskoj želi kušati našu hranu i pomoliti se u katedrali. Nakon teške operacije, Gloria se, govori, okrenula Bogu i vjeri. Zato je promijenila i dio teksta svog megahita “I Will Survive”. Ivo je se dojmio toliko da je nakon njihova boravka u Zürichu stigao mejl s upitom: “Što ste napravili Gloriji? Želi s Giannijem na svjetsku turneju!”

A koliko ozbiljno misli, govori i to što je već poslala note za orkestar. Turneja počinje sljedeće godine, a Gamulin kaže da su time i njegove želje ostvarene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije