Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret

Gerard Butler želi imati djecu kad završi sa snimanjem novog filma

gerard buter
pixsell
20.12.2012.
u 16:03

- Pokušao sam kupiti Noaha i mislio sam da će mi njegova majka dozvoliti to, ali kaže da dijete nije za prodaju. On je dijamantan - kazao je Gerard.

Prati ga glas vječnog neženje, ali on tvrdi - želim imati djecu!

Glumac Gerard Butler izjavio je kako nakon završetka snimanja filma \"Playing for Keeps\" u kojem on igra trenera nogomete ekipe, želi zasnovati obitelj.

- Imam djevojku, jako je draga i volio bih se skrasiti, pogotovo nakon što radite ovakav film u kojem igrate oca i shvatite da su djeca odlična. Toliko odlična da sam rekao: \"Želim djecu, želim djecu baš poput njih\"  - rekao je 43-godišnji glumac.

U filmu, Butler igra oca 10-godišnjeg glumca Noaha Lomaxa i šalio se kako ga očajnički želi posvojiti.

- Pokušao sam kupiti Noaha i mislio sam da će mi njegova majka dozvoliti to, ali kaže da dijete nije za prodaju. On je dijamantan - kazao je Gerard.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije