Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše analgetika

Gerard Butler prijavio se u kliniku Betty Ford za liječenje ovisnosti

gerard butler
pixsell
24.02.2012.
u 11:40

Glumac je posljednjih šest godina ovisan o tabletama protiv bolova. Problemi su počeli nakon izuzetno zahtjevnog snimanja filma "300" u kojem je bio izložen velikim fizičkim naporima.

Ni slavni škotski glumac u Hollywoodu nije ostao nevin kad je ovisnost u pitanju. Naime, Gerard Butler prijavio se nedavno u kliniku Betty Ford da bi izliječio ovisnost o tabletama protiv bolova. Problemi su započeli na snimanju filma "300" 2006. godine kada je Butler zbog fizičkih napora na setu koje je iziskivala uloga počeo osjećati veliku tjelesnu bol. Stvar se zakomplicirala nakon nesreće na surfanju u prosincu kada je imao manji potres mozga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije