Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australski redatelj

George Miller na čelu žirija na festivalu u Cannesu

George Miller
Foto: Lumeimages.com/IPA/PIXSELL
02.02.2016.
u 15:45

Žiri pod Millerovim predsjedanjem odlučit će o dobitniku prestižne Zlatne palme na kraju festivala koji se ove godine održava od 11. do 22. svibnja.

Australski redatelj George Miller predsjedat će žirijem na 69. filmskom festivalu u Cannesu, objavili su organizatori u utorak. 

Miller je ove godine nominiran za redateljskog Oscara za film "Pobješnjeli Max: Divlja cesta". Tim je filmom otvoren prošlogodišnji festival u Cannesu.

Žiri pod Millerovim predsjedanjem odlučit će o dobitniku prestižne Zlatne palme na kraju festivala koji se ove godine održava od 11. do 22. svibnja. 

Australski redatelj u kratkom je priopćenju rekao da mu je čast biti predsjednikom žirija i da jedva čeka strastvene razgovore s ostalim članovima o prikazanim filmovima. 

Prošle su godine na čelu žirija bila braća Joel i Ethan Coen.

Miller (70) prvi je Australac na čelu žirija u Cannesu. 

>> Hollywood: Počelo odbrojavanje do objave nominacija za Oscara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije