Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkazana turneja

George Michael završio u bolnici zbog jake upale pluća

george michael
pixsell
24.11.2011.
u 09:15

Pjevač se trenutačno liječi u bečkoj bolnici. Liječnici su mu preporučili strogo mirovanje i zabranili povratak kući zbog oslabljena organizma

George Michael prisiljen je otkazati svoje koncerte, a čini se, i ostatak europske turneje zbog jake upale pluća. Naime, pjevač je u ponedjeljak trebao nastupiti u Beču, no zbog lošeg zdravstvenog stanja zadržan je u bolnici gdje su mu liječnici dijagnosticirali upalu pluća i preporučili mirovanje.

Michael se trenutačno nalazi u bečkoj bolnici, liječnici su mu zabranili povratak kući jer smatraju da bi avionski let samo pogoršao njegovo stanje.

Prošlog mjeseca pjevač je morao otkazati jedan od tri londonska koncerta zbog virusne infekcije i visoke temperature.

Njegov povratak na pozornicu nakon duže stanke mnogi glazbeni kritičari nazvali su "povratkom u najboljem izdanju i velikom stilu".  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije