Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

George je od Soraje htio iznajmiti poslovni prostor u Sušnju

soraja
RTL televizija
08.04.2011.
u 13:59

Nakon što je Soraja Georgeu rekla da je iz Sušnja, počeli su pričati o ljudima koje oboje poznaju. Na kraju se ispostavilo da je Goerge bio u njezinoj kući, odnosno poslovnom prostoru koji iznajmljuje

George i Soraja u četvrtak navečer otkrili su da su bili povezani i prije nego što su ušli u BB kuću!  Naime, nakon što je Soraja Georgeu rekla da je iz Sušnja, počeli su pričati o ljudima koje oboje poznaju. Na kraju se ispostavilo da je Goerge bio u njezinoj kući, odnosno poslovnom prostoru koji iznajmljuje!

Duško je komentirao otpad rekavši kako su se vratili na svoje staro mjesto, ali da mu zbog toga nije drago. Izrazio je svoja očekivanja rekavši da će sigurno biti nominiran u sljedećim nominacijama zato što je seljak, a niti on ne voli glasati za izbacivanje stanara.

Stanari s otpada su se vratili u Kuću i ostali zatečeni stanjem koje su zatekli. Slavica je bila u šoku i nije mogla vjerovati kako su Nirmal, Dule, Horvat i ekipa tu živjeli jer je sve neuredno i prljavo. Primijetila je i da su ispraznili hladnjak, čak su i kruh odnijeli! Primijetili su i mrave pa se nisu prestali čuditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije