Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavi

George Clooney prekinuo sa Stacy, ostavio joj je stan i nakit

clooney (1)
Pixsell
15.03.2013.
u 16:17

Glumac i bivša hrvačica u vezi su bili od ljeta 2011. godine. Prekinuli su nakon dugo razmišljanja. Stacy Keibler htjela je brak i djecu, a Clooney to nije imao u planu.

Znali su da njihova veza nikad neće završiti brakom i da neće imati djecu, a Stacy je imala u planu osnovati obitelj te imati supruga i djecu u sljedećih nekoliko godina, rekao je izvor za The Sun

George Clooney (51) i Stacy Keibler (33) prekinuli su vezu nakon dugo razmišljanja. George je htio razlaz učiniti što bezbolnijim pa je Stacy ostavio stan i mnogo nakita koji joj je darovao tijekom veze. 

Glumac i bivša hrvačica u vezi su bili od ljeta 2011. godine. Prije Stacy, glumac je bio s Elisabetom Canalis (34).

Ključne riječi

Komentara 1

JU
jutarnji
20:36 15.03.2013.

ostavio joj je mnogo nakita koji joj je darovao tijekom veze.... ajoj! znam da nije lako punit portal, ali dajte bar malo postovanja prema citateljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije