Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova hit-serija

Genijalci iz fizike na tečaju života kod fatalne konobarice

'bbt09_nnn_ekr_050710'
Foto: ''
1/6
11.07.2010.
u 10:19

Od utorka u večernjem terminu RTL Televizije pridružite se pomaknutoj ekipi iz serije “Teorija velikog praska” koja će vas nasmijavati do suza

Leonard (Johnny Galecki) i Sheldon (Jim Parsons) briljantni su fizičari zaposleni u Cal Techu u kalifornijskom gradu Pasadeni i mogu vam ispričati sve što vas zanima o kvantnoj fizici, no rješavanje najjednostavnijih stvari iz svakodnevnog života potpuna im je zagonetka.

Kao dijete-genijalac Sheldon je izrastao u potpuno asocijalnog muškarca, cijepljenog protiv emocija i seksualnosti. Leonarda kao cimera podnosi, a samo zbog njega tolerira i dvojicu kolega s posla, mehaničkog inženjera Howarda (Simon Helberg) i astrofizičara Raja (Kunal Nayyar). Nakon posla neobična četvorka, prema strogom Sheldonovu rasporedu, ima dan za videoigrice, gledanje znanstveno-fantastičnih filmova i serija te kupovanje i čitanje novih stripova.

Budući da su grupa šmokljana, nemaju pojma kako privući žene. No stvari se počnu mijenjati kad u stan preko puta Sheldonova i Leonardova stigne Penny (Kaley Cuoco). Zgodna djevojka s glumačkim ambicijama isprva je zgrožena pomaknutim društvom, no kad primijeti Leonardove simpatije, upušta se u nezaboravnu avanturu proučavanja ljudi tako genijalnih u struci, a tako imbecilnih u svakodnevnom životu.

Komentara 1

Avatar troll
troll
12:03 11.07.2010.

\"nova hit-serija\" - fala bogu, pa kasnimo samo tri sezone...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije