Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
farma

Gazdarica Ella za sluge odabrala Antonija Marušića i Maju Morales

farma
22.03.2010.
u 11:41

Pavokosa starleta odmah se pobunila zbog svoje nove titule sluškinje koja joj nikako ne paše.

 Dvoje kandidata Farme koji će ovoga tjedna morati raditi više od ostalih su mister Antonio Marušić i plavojkosa starletica Maja Morales, koja se odmah pobunila zbog svog najnovijeg podčinjenog statusa. Nakon što cijelo jutro nije dala mira Kikiju Curaviću, nabacujući mu dvosmislene komentare, gazdarica Ella je brbljavu Maju brzo ušutkala titulom sluškinje.

- Majo, htjela bih ti pružiti priliku. Simpatično mi je što bi htjela raditi, ali mislim da ti to nećeš izdržati - iskrena je bila gazdarica Ella u svom proglašenju sluga. Razočarana Maja odmah se potužila kolegama:

- Očekivala sam da ću biti odabrana za sluškinju jer ja nemam veze s ovim svijetom. Što ja znam o poriluku i ovcama, ja znam što su Chanel i Gucci.

Dok je Daniel Popović pošteđen rada izvan kuće, jer je patio od velike glavobolje i bolova u želucu, Kristijan Rakimovski je pokazao zavidno kulinarsko umijeće.

Komentara 4

BI
bizzwizz05
14:58 22.03.2010.

dobra ova maja..

NI
Ninach
15:16 22.03.2010.

Ovo s čim nas filaju (Farma) je zbilja za savku osudu! Ne pada mi na pamet da gledam sponzoruše kak se prenemažu, a ja kakti se zabavljam gledajući ih! Fuuuuj!

udari_šefa
15:35 22.03.2010.

jrl to opet farma... niti gledo ijednu od tih bedastoća ikada a sad vidim neku fotke neke ibjlješenje plave barbike... jos gledam prezime Morales jel su to neku iz meksika doveli da bude zanimljivije ove godine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije