Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporuka

Gandolfini obitelji i prijateljima ostavio 70 milijuna dolara

James Gandolfini (1)
Reuters/Pixsell
04.07.2013.
u 09:26

Glumac James Gandolfini svojoj je rodbini i prijateljima, u oporuci otvorenoj jučer, ostavio milijune dolara, uključujući svoju osobnu tajnicu i pomoćnika.

Glumac James Gandolfini svojoj je rodbini i prijateljima, u oporuci otvorenoj jučer, ostavio milijune dolara, a obilno je nagradio i svoju osobnu tajnicu i pomoćnika. Njegova supruga Deborah Lin, 13-godišnji sin Michael te 8-mjesečna kći Liliani Ruth dobit će najveći dio nasljedstva, piše New York Post. Osim toga, veliki dio dobit će i njegove dvije sestre. Procjenjuje se da je u trenutku smrti legendarni glumac imao 70 milijuna dolara.

Da podsjetimo, James Gandolfini preminuo je prošlog mjeseca u 51. godini života. U hotelskoj sobi u Rimu pronašao ga je njegov sin Michael. On je s ocem bio u posjetu Rimu, a prije fatalnog infarkta bili su na večeri s Gandolfinijevim društvom. Dječak je naslijedio svu očevu odjeću i nakit, a nekoliko nekretnina dobit će nakon što navrši 21 godinu.

>>Kolege iz 'Sopranosa' oprostili se od Jamesa Gandolfinija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije