Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez cenzure

Gael García Bernal: \'Trava\' je OK, čak i moji roditelji zapale džoint

gael garcia bernal
pixsell
03.04.2012.
u 14:19

– Uporabu marihuane ne osuđujem, no oštro se protivim dekriminalizaciji i legalizaciji kokaina, to je opasna droga. Mladi bijelom prahu trebaju reći odlučno ne – kazao je 33-godišnji glumac.

Još prije dvije godine Sjedinjene Meksičke Države donijele su kontroverzni zakon prema kojem je dopušteno za osobnu upotrebu imati do pet grama marihuane i do pola grama kokaina. Meksički glumac Gael García Bernal, proslavljen u Almodóvarovu filmu “Loš odgoj”, u Brazilu je na tribini o opojnim drogama otkrio da povremeno konzumira “travu”.

– Nisam ovisnik, ali zapalim džoint svaka dva-tri mjeseca. Bilo bi glupo to zanijekati. Kad sam bio mlađi, šokirao sam se shvativši da marihuanu konzumiraju i moji roditelji. Uporabu marihuane ne osuđujem, no oštro se protivim dekriminalizaciji i legalizaciji kokaina, to je opasna droga. Mladi bijelom prahu trebaju reći odlučno ne – kazao je 33-godišnji glumac i tako se pridružio poduljoj listi hollywoodskih zvijezda koje otvoreno govore o uživanju kanabisa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije