Naslovnica Showbiz Zvijezde

Gael García Bernal: \'Trava\' je OK, čak i moji roditelji zapale džoint

– Uporabu marihuane ne osuđujem, no oštro se protivim dekriminalizaciji i legalizaciji kokaina, to je opasna droga. Mladi bijelom prahu trebaju reći odlučno ne – kazao je 33-godišnji glumac.
03. travnja 2012. u 14:19 0 komentara 1 prikaza
gael garcia bernal
Foto: pixsell

Još prije dvije godine Sjedinjene Meksičke Države donijele su kontroverzni zakon prema kojem je dopušteno za osobnu upotrebu imati do pet grama marihuane i do pola grama kokaina. Meksički glumac Gael García Bernal, proslavljen u Almodóvarovu filmu “Loš odgoj”, u Brazilu je na tribini o opojnim drogama otkrio da povremeno konzumira “travu”.

– Nisam ovisnik, ali zapalim džoint svaka dva-tri mjeseca. Bilo bi glupo to zanijekati. Kad sam bio mlađi, šokirao sam se shvativši da marihuanu konzumiraju i moji roditelji. Uporabu marihuane ne osuđujem, no oštro se protivim dekriminalizaciji i legalizaciji kokaina, to je opasna droga. Mladi bijelom prahu trebaju reći odlučno ne – kazao je 33-godišnji glumac i tako se pridružio poduljoj listi hollywoodskih zvijezda koje otvoreno govore o uživanju kanabisa.

Elipso

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.