Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pakistanska glumica

Gaćice su mi skinuli računalno, tražim odštetu 1,9 mil. $

Veena Malik u časopisu FHM
FHM/PIXSELL
12.12.2011.
u 21:25

Nakon osuda muftija, uslijedile su prijetnje, a glumica sada tvrdi da su joj dopisali i oznaku pakistanske tajne službe

Pakistanska glumica Veena Malik, koja se slikala gola za naslovnicu FHM India i tako sablaznila islamski svijet, optužila je taj časopis za muškarce da je objavio njezine lažne slike. Naslovnica indijskog izdanja časopisa FHM, u Pakistanu je digla veliku buru, a tamošnji muftije optužile su 33-godišnju glumicu za nemoral i vrijeđanje islama. Nakon žestokih optužbi i prijetnji Veena Malik pokušava ublažiti posljedice i negira da se slikala potpuno gola.

– Slikala sam se u toplessu – kazala je Veena, optužujući izdavače da su joj gaćice skinuli u Photoshopu. Glumica je optužila FHM da su joj istim programom za obradu fotografija nacrtali i tetovažu pakistanske tajne službe ISI. Od časopisa FHM, koji je odbacio njezine optužbe, Veena traži 1,9 milijuna dolara odštete.

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:10 13.12.2011.

Ovo je jedna od onih prica gdje niko nije nevin.Ona htjela pare pa se slkala gola,ovi u photoshopu joj skinuli gacice i stavili tetovazu a najgori su ovi sto je optuzujuza uvredu Islama.Kakve veze ovo ima sa vjerom i ko su oni da joj zabrane.Ona da je muslimanka prava naravno da se nikad ne bi ovako slikala.A najvece su budale koji kupuju te casopise zbog kompjuterskih uljepsanih aktova prosjecnih zena i daju im pare umjesto da za te pare plate pice nekoj stvarnoj zeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije