Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastup u umagu

Gabrielle: Nikad prije nisam pjevala na tenisu

gabrielle
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
28.07.2013.
u 12:41

Nakon jednosatnog koncerta pred umaškom publikom Gabrielle i bend krenuli su dalje

Vruće umaške noći do usijanja dolaze tek nakon što završi zadnji meč u danu na Vegeta Croatia Openu. Sinoćnje dramatično polufinale koje je kidalo živce gledateljima, između ostalog odgodilo je i koncert zvijezde večeri - britanske pop dive Gabrielle. Pjevačica je u Hrvatsku došla prvi put, a brojnoj publici otpjevala je svoje najveće hitove poput pjesama "Dreams", "Walk on By", "Going Nowhere", ali i pjesme s novog albuma. S pjevačicom smo razgovarali uoči koncerta gdje nije mogla skriti oduševljenje Hrvatskom.

- Divno je ovdje, od mora,ljudi, prirode, sve je prekrasno - rekla je pop diva dodajući da nikad u životu nije nastupala na teniskom turniru.

- Najsličniji događaj na kojem sam nastupala bila je utrka Formule 1 u Abu Dhabiju prije nekoliko godina - otkrila je pjevačica.

Kada je u pitanju pak praćenje tenisa, Gabrielle ga ne igra, ali obožava ga gledati.

- Najdraži turnir mi je Wimbledon, a najdraži tenisač Andy Murray i jako sam ponosna na njega što je ove godine ostvario povijesni uspjeh - upućeno će diva.

Nakon jednosatnog koncerta pred umaškom publikom Gabrielle i bend krenuli su dalje, ovog ljeta nema odmora jer intenzivno promoviraju novi album i spremaju novi pohod na vrhove svjetskih top-ljestvica.

Urban za birano društvo

U intimnoj atmosferi ATP Loungea koncert je za birano društvo održao Damir Urban. Iako je temperatura premašivala 30 stupnjeva, zbog čega su dečki u bendu imali i tehničkih problema, Urban je dva sata oduševljavao prisutne zanimljivim repertoarom. Svirao je naime pjesme koje uglavnom nisu dio koncertne liste, od prvih pjesama do najnovijih, a našlo se tu, naravno, i mjesta za najveće hitove.

>>Franka Batelić blistala na Celebrity stageu u Umagu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije