Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smekšala ga kći

Gabriel Aubry povukao zahtjev za zabranu prilaska O. Martineza

gabriel
Pixsell
01.12.2012.
u 21:00

Prekjučer su Aubry i Berry potpisali papire o skrbništvu nad Nahlom čime je završila bitka koju su vodili skoro dvije godine. - Sve što Halle želi je normalan obiteljski život - izjavio je izvor blizak 46-godišnjoj oskarovki.

Ništa ne liječi bolje od dječjeg zagrljaja. Čim mu je četverogodišnja kći Nahla poslije nekolikoga dana neviđanja u petak doletjela u zagrljaj, 36-godišnji Gabriel Aubry, piše TMZ, odlučio je odustati od zahtjeva za zabranu prilaska Oliviera Martineza, zaručnika bivše djevojke koji ga je istukao na Dan zahvalnosti.

Nakon što je iz fizičkog obračuna s 46-godišnjim glumcem izašao s licem punim masnica, francusko-kanadski model tražio je zabranu prilaska. U sudskim spisima, Gabriel je tvrdio da mu je Martinez prijetio da će ga ubiti ako ne dopusti Halle da se preseli u Francusku s njihovom kćeri.

Prekjučer su Aubry i Berry potpisali papire o skrbništvu nad Nahlom čime je završila bitka koju su bivši partneri vodili skoro dvije godine.

- Sve što Halle želi je normalan obiteljski život - izjavio je izvor blizak 46-godišnjoj oskarovki.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije