Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samoća

Gabi Novak: Arsen je želio da se borim

Arsen Dedić i Gabi Novak
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
29.10.2018.
u 19:40

Glazba joj je i dalje velika utjeha i radost i često nastupa sa sinom Matijom

Prava glazbena poslastica čeka sve koji 5. studenog dođu u dvoranu Lisinski na koncert četvero velikih glazbenih imena iz Zagreba i Beograda, Gabi Novak, Bisere Veletanlić, Matije Dedića i Vasila Hadžimanova.

Tim povodom Gabi je dala intervju za Exkluziv u kojem se osvrnula na domaću glazbenu scenu i otkrila kako se nosi sa samoćom.

-  Narodu je najlakše primiti nešto što je jednostavno da ne moraju ni misliti, u glazbi danas prolazi ono što je najjeftinije i loše ti dođe od loše glazbe - kaže Gabi. 

Prošle su tri godine otkako je preminuo njen suprug Arsen Dedić, a Gabi otkriva kako se nosi sa samoćom.

- Kad dođeš navečer nakon koncerta uspješnog putovanja ili druženja i otvoriš vrata i nitko te ne dočeka, u stanu je mrak i nikoga nema. Ali on je tu i prisutan je. Često mi se događa kad s Matijom razgovaram da ga zovem Arsene. Nosim se dobro s time, ali ima trenutaka se stvori samoća - veli glazbenica.

Glazba joj je i dalje velika utjeha i radost i često nastupa sa sinom Matijom, a upravo to želio je i Arsen.

- Želio je da ne posustanem i da budem hrabra i da se borim dalje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije