Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštajni tulum

G. Butler zavodio Beograđanke pjesmom "Sex Bomb"

gerard butler
Reuters
11.05.2010.
u 09:49

Škotski je zavodnik bez ustručavanja skočio na binu na kojoj je bio bend s crnokosom pjevačicom i na radost okupljenih otpjevao pjesmu "Sex Bomb".

Nakon tjedana napornih snimanja i burnih noćnih izlazaka, holivudska glumačka zvijezda Gerard Butler uz pjesmu se oprostio od Beograda. Prošli vikend završeno je snimanje filma "Koriolan", a ekipa predvođena Butlerom to je  proslavila u klubu "Oh Cinema". Butler je u klub stigao u društvu ruskog tenisača Marata Safina, kojeg je upoznao tijekom Srbija Opena.

Tijekom večeri dosta je popio pa je poželio zapjevati na pozornici uz bivšu sudionicu "Operacije trijumf "Miku Kostić, vlasnika kluba Andreja Kesića i bend.  Otpjevao je nekoliko pjesama, među kojima  "Light My Fire" i "Sex Bomb".

- Butler ima rokerski glas, divlji, a kako izgleda, tako i pjeva - vrlo seksi, rekla je za Blic pjevačica Mika Kostić, koja je bila oduševljena Butlerovom energijom. Glumac se, naime, te večeri zabavljao s pola kluba.

- Neprestano su mu prilazile djevojke. Toliko lijepih djevojaka na jednome mjestu nisam vidjela u životu. Kao da su se okupile najljepše djevojke Beograda. Sa svakom je popričao nekoliko minuta i svaka se osjećala posebno, ali niti s jednom se nije zadržavao niti intimnije družio -  dodala je Mika.

Butler je navodno svojim burnim životom u Beogradu razljutio filmske agente koji su izrazito nezadovoljni njegovim ponašanjem i činjenicom da je u javnosti ispalo da je došao u Beograd kako bi se provodio. Blic piše kako su filmski agenti bijesni zbog fotografija na kojima se Butler ljubi s djevojkama, ali i zbog titule boema koju mu je priskrbilo takvo ponašanje.

Ključne riječi

Komentara 4

VI
vitaszorcms
12:56 11.05.2010.

11.05.2010. u 11:36h reason je napisao/la: Veki - kakave je to purgerski jal? Eh ne možete se s Beogradom uspoređivat... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A vi tamo,odmah da se napijete i našmrćete ! Ima svi da budu ko Gerard ! Valjda Gerard znamm što je dobro i što se fura.A i kad mu dosade žene,odmah da mu se nađe par sočnih srpskih guzica da Gerard ima sav čim da se zabavlja.

OB
-obrisani-
10:35 11.05.2010.

pa sta ce sad srbija kad Gerard otidje?! pa vise niko nece znat za njih.....

RE
reason
11:36 11.05.2010.

Veki - kakave je to purgerski jal? Eh ne možete se s Beogradom uspoređivat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije