Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde o estradi

Freemasonsi pokudili Magazin, E. Maya prepoznao "Brada Pitta"

narodni (1)
Narodni radio
28.12.2011.
u 15:44

"Razmažena" Jelene Rozge Mayi se svidjela. Russell ju je opisao kao dramatičnu i vrlo moćnu pjesmu. – Dobro zvuči, dobro je producirana, ali je nikad ne bih puštao – rekao je Freemason. – Sviđaju mi se akordi u pozadini – smijao se Max.

Kako svjetski glazbenici doživljavaju hrvatsku glazbu? To je odlučio provjeriti voditelj Dalibor Petko. Za potrebe Glazbenog showa na Narodnom radiju izvukao je neke od najvećih domaćih hitova u ovoj godini, a u ocjenjivanje pozvao Edwarda Mayu, poznatog po velikom hitu Stereo Love, Russella Smalla iz Freemasonsa, koji su remiksirali singlove za Beyonce, Kylie i Shakiru te Simona Marlina i May Reicha iz Shapeshiftersa, proslavljene hitom Lola's Theme. Najbolje je prošla Colonija, a najgore grupa Magazin.

– Lijepa je pjesma, Hrvatska bi mogla biti druga država koja će isporučivati međunarodne hitove – rekao je Maya slušajući ''Nedodirljivu'' grupe Colonija. I ostali su bili naklonjeni pjesmi, osobito Indiri.

– Ne zvuči uopće loše, ima jako dobar glas – rekao je Russell, a to je potvrdio i britanski dvojac Simon i Max. – Čini se da ona zna pjevati. Komercijalno je, malo je sladunjavo, ali mislim da je dobro prošla na radiju.

"Razmažena" Jelene Rozge Mayi se svidjela. Russell ju je opisao kao dramatičnu i vrlo moćnu pjesmu.

– Dobro zvuči, dobro je producirana, ali je nikad ne bih puštao – rekao je Freemason. – Sviđaju mi se akordi u pozadini – smijao se Max ne želeći komentirati ništa više od toga, a njegov kolega Simon rekao je da je Jelena Rozga sigurno prekrasna i jako draga gospođica.

Kad je čuo Magazinov "Maslačak", pitao je pjeva li to ista osoba, misleći na Rozgu. Maslačak je nasmijao i Edwarda Mayu, ali je ostao suzdržan.

– To je kombinacija balkanske glazbe i novih zvukova – rekao je Maya, a Russell Small bio je iskren: "Ovo zvuči kao jako loša Abba".
– To je kao srpski folk. Nemam što reći. Nekome to zvuči odlično, a meni ne predstavlja apsolutno ništa – kazali su Shapeshiftersi.

Ivan Zak s ''Boljom od najbolje'' prošao je dosta dobro. – Ima dobar glas, zvuči mi kao operna izvedba – rekao je Russell. Svidjelo se i Edwardu koji je izjavio da mu sve naše pjesme zvuče slično, a Shapeshiftersi nisu se mogli prestati zafrkavati. – Obožavam je. Definitivno mi je ovo najbolje, što je više slušam, razmišljam o svom house opredjeljenju. Trebali bismo to remiksirati. Tako je dobra da je ne možeš zaustaviti – smijali su se Max i Simon.

Sve je zaintrigirala priča o "Bradu Pittu" i trudnoj Severini.

– Gdje je Brad Pitt u pjesmi? I iz kojeg filma? Nadam se da nije iz onog gdje se pretvara u malo dijete. Benjamin Button – rekao je Russell Small. – Zašto pjeva o Bradu Pittu? Nije valjda trudna s njim? On stalno ima taj problem – šalili su se Shapeshiftersi poželjevši Severini sreću s djetetom. A Edward Maya, kad je čuo Brada Pitta, samo je rekao: ''Ooo, to je Stereo Love''.

Komentara 3

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
07:40 29.12.2011.

sve neke teške teme, ;)

MF
medo fm
17:52 28.12.2011.

pa to što je pustio ljudima ne može se nazvati pjesmama ni u šali,eventualnom zvučnim zapisom

Avatar Marinchich
Marinchich
12:47 13.01.2012.

Kako ste od srama uopće mogli puštati ove pjesme ovim ljudima....? :-/ Bilo bi bolje da neke stvari ne prelaze državne granice, pa čak ni da ih ovdje nema... ni privjeska, ni maslačka, ni bužuterije ni loše kemije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije