Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

Poslušajte što kandidati Voicea kažu o sebi

The Voice
Foto: Dario Njavro/HTV
19.01.2015.
u 10:00

Na Drugom programu Hrvatskog radija danas su počela predstavljanja natjecatelja showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske"

U posebnoj emisiji Zlatka Turkalja – Turkija na Drugom programu Hrvatskog radija danas je predstavljeno troje pjevača koji se natječu u showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske“ –  Bruna Oberan, Dino Purić i Gordan Gregurović. Slušatelji su mogli saznati kome je od njih Freddie Mercury najbolji pjevač svih vremena, tko još od djetinjstva voli slušati Petra Grašu, a tko je sa svojim bendom svirao čak u Kini.

Za prvo predstavljanje odabrani su kandidati kojima su se na audiciji koja je emitirana u subotu okrenuli svi mentori. Podsjećamo, mentori ovog pjevačkog natjecanja – Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak – tijekom audicija sjede u poznatim crvenim stolcima, kandidatima su okrenuti leđima i mogu ih samo čuti. Tek ako mentor želi natjecatelja u svojoj ekipi, pritisne crvenu tipku „Moj glas“ i stolac se okreće prema pjevaču. Ako se okrene više mentora, kandidat je taj koji bira u čijoj ekipi želi biti.

Što su Bruna, Dino i Gordan još otkrili o sebi, poslušajte u snimci emisije, samo na Večernji.hr!

Poslušajte The Voice - prvu radio emisiju.

>> Počeo show The Voice - pogledajte nastupe kandidata

Komentara 1

TA
tatacroata
01:32 20.01.2015.

Završite škole! Koju to budućnost imate na Hrvatskoj estradi? Sa školom barem imate šanse otići vani i naći posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije