Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa

Nakon žestoke prozivke: Frano Ridjan odgovorio Reneu Bitorajcu

Foto: pixsell
1/4
01.07.2019.
u 12:30

Nije mi bila namjera uvrijediti bilo kojeg glumca, voditelja, već mi je namjera bila samo dodatno istaknuti i pohvaliti kolegu Igora Mešina, kao jednog od voditelja na našem tržištu kojima se istinski divim, poručuje Frano.

Poslije šest sezona Rene Bitorajac odlučio je napustiti voditeljski posao u ''Supertalentu'', a na njegovo mjesto došao je bivši HRT-ovac Frano Ridjan.

Tim povodom Ridjan je dao intervju za Studio Jutarnjeg lista u kojem je, između ostalog, izjavio kako je Igor Mešin jedan od rijetkih glumaca kojima ne bi zabranio posao voditelja na televiziji! Rene je zbog te Franine izjave napisao poduži status na Facebooku u kojem je Ridjanu oštrim tonom zamjerio dosta toga.

 

 

Napisao je Ridjanu kako je ovakvom izjavom pljunuo na cijeli ceh. Nakon toga Ridjan je miroljubivim tonom odgovorio na sve za što ga je prozvao Bitorajac.

"Nije mi bila namjera uvrijediti bilo kojeg glumca, voditelja, već mi je namjera bila samo dodatno istaknuti i pohvaliti kolegu Igora Mešina kao jednog od voditelja na našem tržištu kojima se istinski divim. Generalizacije nisu dobre i nadam se da će svi koji su se osjetili prozvanim primiti moju iskrenu ispriku", rekao nam je Ridjan. 

Komentara 16

Avatar rubinet
rubinet
13:01 01.07.2019.

Ego radi? Taština?

Avatar HJelinich1990
HJelinich1990
13:02 01.07.2019.

Frano je malo antipatican ali jako kvalitetan voditelj, a ovaj frustrirani pekinezer je samo naporan

ZA
zadar1
13:33 01.07.2019.

taj rene - nismo isti.....ionako je los i glumac i voditelj.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije