Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dora 2010.

Franka: U stankama čitam knjige, a od umora nad njima zaspim

Franka Batelić
Davor Puklavec/Pixsell
28.02.2010.
u 20:01

Mlada je pjevačica, pripremajući koreografiju za nastup, zaradila modricu na leđima, a u Opatiji će je iz publike bodriti mama Ingrid, tata Damir i nona.

Mlada pjevačica Franka Batelić ušla je u 2010. u petoj brzini da bi stigla obaviti sve obveze ispisane u rokovniku. Paralelno s pripremama za Doru, koja se održava sljedeći vikend u Opatiji, ta simpatična 17-godišnjakinja priprema se i za polaganje ispita zrelosti - državne mature.

Favoritkinja natjecanja

– Učim u stankama snimanja i proba za Doru. Baš sam jučer iskoristila jednu takvu stanku i pročitala nekoliko ulomaka iz Gundulićeve knjige “Suze sina razmetnoga”. Ali često se zna dogoditi da nakon takvih iscrpljujućih dana nad knjigom više spavam nego što učim – priznaje lijepa Franka, koju najviše brine kako će napisati test iz matematike na državnoj maturi, jer joj taj predmet nije nikad bio na popisu omiljenih.

– Joj, veća mi je trema od mature nego od nastupa na Dori. Na pozornici se osjećam kao doma, a ispit iz državne mature ipak je velika životna smjernica – ozbiljno će Franka, koja s pjesmom “Na tvojim rukama” slovi za favorita Dore 2010. Stavljanje na pobjedničko mjesto Franku malo plaši, jer su tada i očekivanja veća.

Haljina s potpisom Elfsa

– Malo mi to smeta, jer onda je pritisak kako to ispuniti, ali znam da ću to zaboraviti čim se popnem na pozornicu, uostalom, iz publike će me bodriti mama, tata i nona, pa će mi sve biti lakše – kaže maturantica Franka, koja je škrta u otkrivanju detalja stylinga i koreografije za nastup u Opatiji.

– Mogu samo otkriti da neće biti ništa kratko, a kreaciju potpisuju Elfsi. Plesnu sam koreografiju uvježbala s dečkima s kojima već dugo plešem, i mogu samo reći da imam veliku modricu na leđima od napornih treninga – kaže Franka.

Komentara 1

ND
natasa_de
20:30 28.02.2010.

prilozi su sve zanimljiviji i zanimljiviji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije