Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNO ZNAČENJE

Franka i Vedran otputovali na romantični vikend u grad koji njoj puno znači: 'Hrani dušu'

Franka Batelić
Foto: Instagram
1/10
05.12.2023.
u 07:00

"Nevjerojatno kako Pariz budi, inspirira, hrani dušu. Zahvalna", napisala je Franka pokraj fotografija

Pjevačica Franka Batelić (31) i njen suprug, bivši nogometaš Vedran Ćorluka (37), proveli su romantični vikend u Parizu, a Franka je na društvenim mrežama objavila fotografije s njihovog izleta i otkrila kako glavni grad Francuske za nju ima posebno značenje.

 "Nevjerojatno kako Pariz budi, inspirira, hrani dušu. Zahvalna", napisala je Franka pokraj fotografija. 

Inače, Franka se nedavno pohvalila da je izašao obiteljski crtani film "Želja" u kojem je ona dala svoj glas glavnoj junakinji Ashi.

"Utopljeni u Disney čaroliju slavili smo izlazak Želje. Obožavam Ashu, njen duh i borbenost i čast mi je što sam baš ja njezin ''glas''. Javljajte dojmove!", napisala je Franka ispod objave u kojoj je otpjevala pjesmicu iz crtića.

Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, a ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled  zapela za oko. I u Frankinom životu u to vrijeme događale su se velike promjene.

VEZANI ČLANCI: 

Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu.

Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života. Vjenčali su se 2018. godine i početkom 2020. godine dobili su sina Viktora, a prošle godine rodila se malena Greta. 

VIDEO: Pogledajte atmosferu na drugom koncertu Aleksandre Prijović: Pjevačica je i zaplakala 

Komentara 1

TU
TutoBruto
09:51 05.12.2023.

Dobio sam zuti komentar na ono sto cu ponovno napisati: Franka je jedna obicna seljanka koje se pretvara i prenemaze da je nesto sto nije. Prema slikama koje je stavila samo pokazuje da nema pojam o Parizu. Takodjer, kao ponjela je knjigu na put da ju cita dok ide razgledavati Pariz? Tko ide citat knjige kada ide vidjeti grad? a u toj knjizi eto slucajno nasla sliku kada joj je otac bio u Parizu u trenutku kada je eto ona u Parizu, i kao ona kaze slucajno nasla tu sliku. LOL> zuti karton radi ovog komentara? sigurno je netko u vecernjem osobno zna doticnu pa stavlja ove nikome zanimljive clanke. Ima ryanair iz zagreba za pariz, prosli vikend bilo stotine ljudi iz HR, zasto se o njima ne prica? Nije lako Vedranu sa njom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije