Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretno im!

Franka Batelić i Vedran Ćorluka danas slave nešto posebno

Foto: Instagram
1/7
21.07.2019.
u 10:47

Omiljeni hrvatski par, nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić, danas imaju poseban razlog za slavlje.

Prije godinu dana izrekli su sudbonosno 'da' i obećali si tako vječnu ljubav. Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka danas slave prvu godišnjicu braka, a njihovi profili na društvenim mrežama vrve fotografijama u spomen na taj dan.

- Veks moj, sretna nam prva! Nisam mogla poželjeti imati boljeg suputnika na ovom ludom lunaparku života. Za još puno ovakvih - stoji u Frankinoj objavi koju prati niz crno-bijelih fotografija.

Ćorluka je također osmislio posvetu za ovaj dan pa tako u objavi stoji: 'Prije godinu dana...Sretna godišnjica bejbs. Voli te Veks'.

Čestitke na njihovim objavama ne prestaju stizati, a sve najbolje im je poželjela i Mirela Forić Srna, supruga bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srne.

Podsjetimo, pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka vjenčali su se u subotu 21. srpnja 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. Mladenci su nakon crkve otišli na feštu u vilu Meneghetti gdje se nastavilo slaviti do ranih jutarnjih sati. 

Čarli je svoju Franku po izlasku iz crkve tri puta poljubio: prvi put odmah nakon što su izašli kroz crkvena vrata, drugi put nakon što su se spustili par stepenica niže, a onda treći put kad su se okupili svi prisutni fotografi i zamolili ih da se treći put poljube “za sreću”. Kumovi na vjenčanju bili su im Vedranov brat Hrvoje te Frankina prijateljica Stefani Vozila, a mladenka je nosila vjenčanicu Caroline Herrere, koju je kasnije zamijenila “laganijom” haljinom eNVy rooma.

Kad je u pitanju cvijeće, Franka nije imala posebne zahtjeve. Odlučila se za jednostavne ruže bež boje.

Pogledajte koji parovi su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije