Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragom ljubavi

Franka: Htjela bih štrebera, a ne bahata momka s pivom!

Franka Batelić
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/8
25.06.2010.
u 18:32

Pjevačica otkriva da joj je u mislima jedna simpatija, za oko su joj zapeli neki budući brucoši. Priznala je kako joj je omiljeni nogometaš – Kaka

Pjevačica Franka Batelić napokon je “pala” pred čarima muškarca – nogometaša Ricarda Kake. No nije to klasičan scenarij o vezi lijepe djevojke i uspješna sportaša jer Franka zgodnog Brazilca nije upoznala. Prati ga na ekranu i utakmicama Svjetskoga nogometnog prvenstva.

– Iz hrvatskog sam na državnoj maturi dobila 92 posto i sad mogu u miru gledati utakmice. Iako navijam za Ganu, u mom je srcu samo jedan nogometaš – otkriva. – Kaka mi je oduvijek jako sladak i čini mi se dobrim i toplim. Cristiano Ronaldo i drugi su mi “too much” – kaže 18-godišnjakinja. Odabirom favorita odustala je, čini se, od maštarija o mladiću Afroamerikancu. – Ma to je oduvijek bila zafrkancija. Najbitnije mi je da se ja osjećam dobro i da je to – to. Važno je da smo povezani na intelektualnoj razini, a ne da smo zgodan par. Htjela bih finog štrebera koji pije čaj ujutro, a ne bahata tipa koji pije pivo – govori pjevačica osmijehom odajući da postoji netko tko odgovara tom opisu.

– Priznajem da imam simpatiju! Možda i više njih, jer sam neke spazila na maturi i fakultetima – sramežljivo odaje Istranka koja uskoro mijenja adresu. – Imam stan u Zagrebu u koji ću se uskoro preseliti, ali nisam počela s pripremama za samostalan život. Mislim da ću usput naučiti kuhati i sve što će mi biti potrebno – tvrdi maturantica, a uskoro i brucošica na studiju prava, ekonomije ili političkih znanosti.

Ključne riječi

Komentara 43

OB
-obrisani-
14:00 26.06.2010.

Ovoj državi oćigledno hvali još ustanova tipa Vrapće,dikan,vlatka ,i ostale kvazi zvijezde pa sad ova ---bože spasi hrvatsku!

DU
Deleted user
23:42 25.06.2010.

Ne zna ona što želi! Pa kada se nađe još jedna muškarac koji isto ne zna što želi, ali neće to priznati. Onda imamo recept za brzi razvod.

OB
-obrisani-
05:56 26.06.2010.

piva piva i te kako pa nakon druge treca podrignem pa ti kazem a sad pravac spavaca soba pa nakon sexa podrignem ono muski zapalim cigaru popusim je do kraja otmem joj deku i okrenem joj bulju i u hrkuku pun gas...testera vamo,testera tamo dobar dio sam preskocio jer nije za maloljetne i da me admin nebi kikno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije