Naslovnica Showbiz Zvijezde

Franka Batelić želi na duže vrijeme otići iz Hrvatske

Mladoj pjevačici toliko se svidio Boston da je čak ni roditelji ne mogu spriječiti da napusti Hrvatsku
11. rujna 2010. u 16:42 12 komentara 1 prikaza
Franka Batelić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Mladu pjevačicu Franku Batelić zatekli smo u igri s klincima u novoj trgovini za djecu Alta Moda u zagrebačkom Cascade Centru. Franka nam je otkrila kako svaki puta kada se nađe u društvu mališana ona se pretvori u jednog od njih, uhvati se igračaka i krene s igrom.

- Obožava djecu, ma ja u stvari i jesam jedno veliko dijete - rekla nam je 18-godišnjakinja koja lovi posljednje dane odmora prije nego što je stisnu obaveze.

- Uskoro kreće faks, pri kraju sam i sa albumom, a početi će i projekt Top Stars tako da sam strašno uzbuđena - priznala nam je simpatična brucošica Ekonomije i dodala - ne bojim se početka faksa, ako mi se ne bude sviđao sljedeće ću godine upisati neki drugi.

A kada razmišlja o studiju, na pamet joj pada i odlazak van Hrvatske. Naime, nedavno je završila seminar na glazbenom koledžu Berklee u Bostonu, pa joj se ideja o napuštanju domovine na duže vrijeme čini kao odlična ideja.

- Uvijek mi je to na pameti, odlučila sam još ovu godinu biti tu, a onda bi mogla krenuti u svijet - kaže Franka koju čak ni roditelji ne mogu odgovoriti od odlaska.

- Njima bi bilo draže da odem jer znaju koliko bi ih gnjavila da ostanem tu i prigovara. Uostalom svjesni su koliko mi je bilo dobro u Bostonu, pa žele da budem tamo gdje sam sretna - zaključila je.

Elipso

  • jedna mama:

    Daj molim te više otputuj, da prestanemo čitati o tvom posjetu Americi, šta si jela, šta pila, šta slušala itd. U Americi ima hrvatske djece koja se školuju zahvaljujući svojim odličnim ocjenama, studenskoj razmjeni, te stipendijama, pa nitko o njima ništa ne piše.

  • Individuao:

    Bravo curo, radi što ti paše i budi sretna!

  • Felicijen:

    Dobro je dok mamica i tatica mogu izdržati hireve svoje princeze....