Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na skijanju

Franka Batelić oduševila videom s bratom, a Vedran Ćorluka fotografijom sa sinčićem

Foto: Instagram screenshot
1/12
26.02.2022.
u 22:00

Batelić je u prošlom razdoblju bila izuzetno zaposlena zbog priprema za Doru gdje je bila voditeljica, a sada je s obitelji otputovala na kratki odmor.

Pjevačica Franka Batelić (29) i njezin suprug, bivši reprezentativac Vedran Ćorluka (36) otkrili su da su otputovali na skijanje u Italiju. Batelić je u prošlom razdoblju bila izuzetno zaposlena jer je pripremala Doru. Franka je bila voditeljica, ali je i pjevala u razdoblju kada su se predstavljala uspješnice s ovog natjecanja, a sada je s obitelji otputovala na kratki odmor.

Pjevačica je na Instagram storyju podijelila video s mlađim bratom Nikolom tijekom vožnje žičarom. Na snimci se čuje kako Franka i Nikola u glas pjevaju talijansku ariju 'Nessun dorma', a u jednom trenutku Franka se počne smijati, no Nikolu to nije obeshrabrilo da nastavi pjevati. "Netko ti plješće iza", kazala mu je.

Foto: Instagram screenshot
Vedran se također oglasio na Instagram profilu. Bivši reprezentativac objavio je fotografiju sa sinčićem Viktorom i tako oduševio svoje pratitelj. Ćorluka je objavio i fotografiju na kojoj pozira sam te drži času piva u ruci. "Netko je došao skijati, a netko provjeriti biciklističke rute i uživati u pivu, suncu i obiteljskom druženju", napisao je.

Inače, Franka je Vedranu nedavno u rođendanskoj poruci poželjela da počne skijati. "Da u 36. napokon staneš na te skije", poručila mu je uz zajedničku fotografiju nastalu na snijegu.

Dodajmo da su Franka i Vedran zajedno su od 2012. godine. Viktora su dobili u siječnju 2020., a prošle godine su se uselili u 15 milijuna kuna vrijednu viluZagrebu.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije