Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao u najljepšem snu

Frane Perišin i 23 godine mlađa Marta Žegura čekaju dijete

frane perisin (1)
Foto: nova tv, reuters
1/3
29.05.2012.
u 13:27

Pomoćnica kostimografkinje u kazalištu ZeKaeM s popularnim Tončijem Zlatarom iz telenovele “Larin izbor” trudna je sedam tjedana, a njihova beba na svijet će doći na zimu kad će Marta prvi put osjetiti čari majčinstva

– Istina je da sam trudna, i Frane i ja sretni smo zbog toga – potvrdila nam je bivša voditeljica Marta Žegura (28) šuškanja da s dečkom, glumcem Franom Perišinom (51) čeka dijete. Pomoćnica kostimografkinje u kazalištu ZeKaeM s popularnim Tončijem Zlatarom iz telenovele “Larin izbor” trudna je sedam tjedana, a njihova beba na svijet će doći na zimu kad će Marta prvi put osjetiti čari majčinstva, dok će dubrovačkom glumcu to biti treće dijete. Iz prvog braka s bivšom suprugom Stanom, od koje se rastao prije četiri godine, Frane ima sina Antu i kćer Anu.

Bebe na Facebooku

Profil atraktivne brinete na Facebooku, na kojem se poigrala svojim imenom pa se predstavlja kao Ožujka Žegura, krcat je čestitkama prijatelja oduševljenih zbog dolaska prinove. Svoju sreću željela je podijeliti sa svima pa je za naslovnu fotografiju stavila sliku iz komedije “Gle tko to govori” na kojoj je prikazana sretna obitelj s dvoje male djece. Prije devet dana objavila je i fotografiju na kojoj drži bebu, a Martini prijatelji prokomentirali su da joj dobro pristaje. Na njezinom ljubavnom statusu stoji da je u vezi s Francescom Vrancevom, kako se na društvenoj mreži zove Frane Perišin. Iako na Facebooku ne komunicira puno, ugledni glumac nije odolio a da ispod jedne fotografije svoje lijepe djevojke ne napiše “Moja Marta!”

Kao u najljepšem snu


Upravo su to riječi koje će otjerati bilo kakvu sumnju da je veza zvijezde sapunice i 23 godine mlađe bivše voditeljice ozbiljna. Svoju ljubav javnosti su otkrili prije nešto manje od dva mjeseca.

– Toliko nam je lijepo da se osjećam kao da sam u najljepšem snu iz kojeg se ne želim probuditi – rekao je tada Perišin, dok je njegova draga izjavila da se povukla iz javnog života i da davanje izjava prepušta Frani. Prvi su se put vidjeli i upoznali u baru “Cota” 23. veljače. Među njima je odmah zaiskrilo, a važnu je ulogu odigrala glumica i redateljica Senka Bulić koja je svom prijatelju pripomogla da veza zaživi.

Prvi je vijest o trudnoći Marte Žegure donio časopis Story.

Komentara 3

LA
lacković
16:10 29.05.2012.

jel to ona mljekara iz RC-a?

PA
patavo
16:21 29.05.2012.

bože pa to je već starac,treba da razmišlja kako će mu biti lijepo sa unučadi a gle ti njega postaje\"mladi\"tata...da nije glumac svi bi se čudom čudili što bi starom ???? , ovako eto prolazi...za djecu tko mari što mislee i proživljavaju važno je da je tatek sretan

C1
c11dugi
16:59 29.05.2012.

Kako komentirati stanje u kojem se nalazi sredovjecni muskarac koji misli da je ovo ljubav, a u stvari je potreba muskarca da se osjeca mladjim i da si barem psiholoski produzi zrele godine i pretvori ih u mladost, ne razmisljajucii kako na to gleda ne okolina jer ona nije bitna, vec vlastita djeca koja su vjerojatno malo mladja od buduce zene. Naravno, veci problem u glavi ima ta zena jer biti zaljubljen u covjeka koji je valjda duplo stariji i s njim imati djecu, a ne misleci da za 10 godina nece imati 35 vec 65 znaci ipak odredjene probleme u glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije