Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sapunici nema kraja

Frane Barbieri: Sanja i ja nismo se razišli

sanja duggan
pixsell
15.07.2010.
u 09:25

Iako su mediji pisali o njihovoj rastavi, Sanja i Frane još se uvijek druže, zajedno ljetuju i brinu se o sinu Lennonu. Prijatelji nakon rastave ili još uvijek bračni par, doznat ćemo uskoro.

- Sanja i ja nismo se razišli. Moja supruga i ja u istim smo odnosima kao prije 13 godina. I dalje se družimo - kratko je komentirao Frane Barbieri za 24sata svoj odnos sa Sanjom Duggan. Sanja je bila manje pričljiva izjavivši samo da je trenutačno sretna i zadovoljna te da se posvetila sinu Lennonu i poslu.

Mediji su nadugo i naširoko pisali o njihovoj rastavi, no Sanja i Frane i dalje se druže, zajedno ljetuju s prijateljima i sinom jedincem. Sanja je navodno trenutačno u vezi s Igorom Maksimilijanovićem, no da je uistinu tako, teško da bi ljetovala s bivšim suprugom, a dragog ostavila samog.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije