Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operacija

Franco Nero u Hrvatskoj snima film i ovdje je riješio problem s vidom

Foto: Klinika Svjetlost
1/3
31.10.2018.
u 15:00

U klinici Svjetlost obavio je operaciju ugradnje multifokalnih leća kojom je riješio problema s vidom, točnije mrene i dioptrije.

Franco Nero, poznati talijanski glumac kojeg pamtimo po ulogama u filmovima "Bitka na Neretvi" i vesternu "Django" u Hrvatskoj boravi  zbog snimanja filma "The Match" redatelja Jakova Sedlara, a boravak u Hrvatskoj iskoristio je i kako bi riješio svoj problem s vidom.

U klinici Svjetlost obavio je operaciju ugradnje multifokalnih leća kojom je riješio problema s vidom, točnije mrene i dioptrije.

- Potaknut iskustvom kolege Armanda Assantea te njegovim oduševljenjem prof. Gabrićem , odlučio sam napokon riješiti probleme s vidom i to baš ovdje u Hrvatskoj. Najsretniji sam kada sam na setu. Volim stvarati, radim cijeli život i to me veseli. U potpunom posvećivanju svojoj najvećoj ljubavi – glumi, do sada me u velike sputavao loš vid, a s godinama on se pogoršavao. Od danas više tih problema nema jer savršeno vidim sve oko sebe - izjavio je 76-godišnji glumac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije