Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razuzdani brat

Fotografije golog Jamesa Middletona procurile u javnost

james middleton
Foto: pixsell
1/3
06.05.2011.
u 10:05

Brat vojvotkinje od Cambridgea voli se fotografirati u ženskoj odjeći, a sad su se pojavile i njegove golišave fotografije

Prvo su fotografije na kojima je odjeven poput francuske sobarice obišle svijet, zatim se počelo šuškati da je gay, a sad su na red došle i golišave fotografije. Mlađi brat Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea, 23-godišnji James, osvanuo je na internetu u golišavom izdanju.

Na fotografijama snimljenim nekoliko dana prije vjenčanja James pozira s rukom u boksericama i posve gol u kožnoj fotelji s prekriženim nogama.

Osim Jamesa, i sestra supruge princa Williama iam razuzdanih fotografija. Dan prije kraljevskog vjenčanja objavljene su slike na kojima Pippa pozira samo u grudnjaku i omotana toaletnim papirom.

Komentara 1

Avatar Časna seka
Časna seka
12:56 06.05.2011.

Tako i treba. Zima je odavno prošla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije