Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne kriju uzbuđenje

FOTO Pogledajte kako se slavne Hrvatice pripremaju za najglamurozniju večer u godini!

Foto: Pixsell
1/62
21.03.2024.
u 07:00

Sabina Tandara Knezović, Damira Gregoret, Miach, Ivana Radaljac Krušlin i Kristina Iveković pustile su nas iza zastora svojih dizajnera i otkrile kako teku pripreme za najglamurozniju noć u godini - dodjelu Večernjakove ruže!

Samo jedan dan dijeli nas od dodjele najprestižnije medijske nagrade – Večernjakove ruže! To je najstarija i najvažnija medijska nagrada, a za ovu dodjelu priprema se i najglamurozniji crveni tepih u Hrvatskoj! Tepih na koji su, naravno, pozvani samo odabrani, a to im je najbolja prilika da prošeću svečane toalete o kojima će se pisati i danima nakon. Slavne Hrvatice dobro znaju da će te večeri sve oči biti uprte baš u njih, a mediji i modni kritičari s nestrpljenjem očekuju vidjeti sve lookove.

 

Ipak haljine


Dodjele nagrada često su prava prilika da zvijezde zablistaju u punom sjaju, a pripreme počinju i tjednima ranije, od odlaska na tretmane uljepšavanja do dogovora s dizajnerom o izboru haljine. Naših pet nominiranih dama za Večernjakovu ružu definitivno ništa ne prepušta slučaju! Sabina Tandara Knezović, Damira Gregoret, Miach, Ivana Radaljac Krušlin i Kristina Iveković pustile su nas iza zastora svojih dizajnera i tek nekoliko dana prije svečanosti otkrile nam kako teku pripreme za jednu od najljepših noći u godini...

– Pripreme za Večernjakovu ružu počele su u mojoj glavi od trenutka kad sam saznala da sam nominirana. Ne mislim pritom na planiranje outfita u kojem ću se pojaviti, nego me obuzela nervoza. Inače, taj dan nastojat ću se prvo dobro naspavati, a onda otići na televiziju gdje me čekaju moje curke u šminki koje obožavam. Taj kutak je i inače moja oaza mira. Ako želiš izgledati besprijekorno onda za to i treba odvojiti vremena. Za ovako posebnu šminku sigurno će trebati sat vremena, a uz naše smijanje i duže – govori Sabina Tandara Knezović, nominirana u kategoriji TV osobe godine. Inače, od njezinih novinarskih pitanja zaziru mnogi političari, a poznata je po tome što za nju ne postoje ona nedopuštena. Na naša nešto jednostavnija i opuštenija pitanja odgovorila je kao od šale.

 

1/12

 

Ivan Friščić i ja samo se pogledamo i točno znamo što je dobitna kombinacija. Nikad se ne razilazimo u mišljenju i imamo jako sličan ukus. Tako da je outfit za tu večer odabran jako brzo. I inače nas dvoje jako puno pričamo o modi tako da Ivan jako dobro zna što volim – opisuje odnos s domaćim dizajnerom koji je zaslužan za njezinu modnu kombinaciju.

Njezina kolegica, s RTL-a, Damira Gregoret postala je jedno od omiljenih televizijskih lica, a u izvještavanju je direktna i britka. – U posljednje vrijeme sklonija sam opciji odijela, nekako su mi hlače privlačnije pa sam s tom mišlju krenula i u odabir za 30., jubilarni rođendan Večernjakove ruže, ali na kraju sam se ipak vratila haljini jer me ova oduševila – otkriva novinarka i voditeljica te dodaje koliko joj je vremena potrebno da se pripremi za ovako velik i važan događaj.
 

1/13

 

– Ne previše. Volim se lijepo srediti, ali ne pod cijenu da na to potrošim sate. Nemam za to živaca. Naravno, frizura i šminka moraju biti tu, ali to se odradi tijekom popodneva. Najvažnije mi je da imam viziju kako točno želim izgledati – kaže i dodaje: – Dizajner Ivan Alduk je vrhunski profesionalac, obožavam njegov pogled na modu koji prenosi na svoje kolekcije. Uvijek drukčije, a opet se vidi njegov potpis. Uz to, njegovu sam haljinu nosila i kada sam prije pet godina osvojila Večernjakovu ružu tako da on sigurno nosi dobru karmu – priznaje Gregoret koja je nominirana za TV osobu godine.

Glazbenici Miji Čičak, svima poznatijoj samo kao Miach, ovo je prvi ovakav glamurozni događaj na kojemu će definitivno zasjati. – Prvo odaberem ono što ću odjenuti, a zatim frizuru i šminku gradim oko odjeće. Imam super glam tim koji čine vizažistica Dora Rešetar i frizer Fran Brunović tako da naša spremanja za takva događanja uvijek traju minimalno tri sata jer puno pričamo, zezamo se i slušamo muziku – govori nam Miach, inače nominirana u kategoriji novog lica godine. – Trebalo mi je jako malo vremena da odaberem koju ću haljinu odjenuti, a dizajner Igor Djuga je baš izbacio novu kolekciju i odmah sam se zaljubila u jednu haljinu. Ja iskreno uživam u pripremi za ovako važan događaj – dodaje glazbenica.

 

1/16

 

 

Cijeli dan


Voditeljica u radijskom eteru Kristina Iveković neizmjerno je uzbuđena uoči glamurozne dodjele nagrada! – Nisam imala puno vremena baviti se odabirom haljine, a odmah sam se sjetila drage prijateljice, poznate istarske dizajnerice Anje Stehlik, čiji su krojevi idealni za ovakve svečane prigode, a osobito nova kolekcija – objašnjava i kaže: – Neizmjerno uživam u pripremi za dodjelu nagrada, a osobito kad se tome zaista mogu posvetiti, po tom pitanju sam baš pravo žensko i obožavam cijeli taj proces – kaže Iveković nominirana u kategoriji radijske osobe godine.

 

1/4

 

Ove je godine za radijsku emisiju godine s emisijom "Psiholog(I)ja" nominirana Ivana Radaljac Krušlin! – Na sutrašnju pripremu za Večernjakovu ružu otići će cijelo poslijepodne. Imam dosta kose pa moja Maja Misirić iz salona Monet ima pune ruke posla. Imam ludu sreću da surađujem sa ženama koje me dobro poznaju i imaju vrhunsko iskustvo. Još ne znam što ću odjenuti, ali znam da će imati potpis Josipe Ščapec i Schape Designa – zaključuje Radaljac Krušlin.

 

1/9

 

 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije