Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su uzbuđeni

FOTO Pogledajte kako poznati Hrvati prate Euroviziju: 'Što god da se dogodi...'

Baby Lasagna
Foto: Eurovision
1/6
11.05.2024.
u 22:54

Mnogi poznati Hrvati na društvenoj mreži Instagram pokazali su kako prate Euroviziju

Eurovizija 2024. i naš ovogodišnji predstavnik Baby Lasagna, ujedinili su cijelu Hrvatsku i smjestili sve pred male ekrane, a neki od poznatih Hrvata su podijelili svoja mišljenja o ovom atraktivnom događaju na društvenim mrežama.

Influencer Marko Cuccurin i veliki obožavatelj Eurovizije objavio je svoju modnu kombinaciju povodom gledanja večerašnjeg finala - stolnjak s motivom čipke zataknut u džep traperica. Također, pri izlasku Baby Lasagne s hrvatskom zastavom pred vrišteću dvoranu u Malmöu je uslikao ekran svog televizora te napisao da mu se "već plače".

Popularna influencerica Jelena Perić podijelila je fotografiju Baby Lasagne i izrazila podršku. - Što god da se dogodi, a dogodit će se svašta, glavu gore i naklon do poda! Dobro se događa onima koji vjeruju i u pravo vrijeme - napisala je.

 

Foto: Instagram

 

 

FOTO Pogledajte kako poznati Hrvati prate Euroviziju

Baby Lasagna
1/5

 

FOTO Pogledajte kako se Eurovzija gleda u hrvatskim gradovima

Baby Lasagna
1/43

 

Foto: Instagram

 

Barbara Kolar, dugogodišnja HRT-ova voditeljica i spikerica, podijelila je fotografiju svojih lazanja položenih na tabletić i iskazala podršku našem predstavniku. Nina Badrić je podijelila video gdje usred ulice pleše na pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" i zaželjela sreću Baby Lasagni pri njegovom nastupu.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije