Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drastične transformacije

FOTO Pogledajte kako je Maja Šuput izgledala 2001.! Danas je ni majka ne bi prepoznala

Foto: Instagram
1/28
13.03.2024.
u 08:45

Prisjetili smo se izgleda pjevačice Maje Šuput iz 2001. godine kada je imala samo 21. godinu, a bila je sklona promjeni imidža

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Maja Šuput poznata je po tome što je bila sklona promjenama imidža i frizura, a to je vješto pokazivala 2001. godine. Ovih dana medijima kruže njezine fotografije iz tog razdoblja, a pjevačica je tada imala samo 21 godinu. Zaštitni znak naše vrckave pjevačice bila je kraća kosa bakrenih tonova, a zanimljivo je da je iste godine bila i plavuša te je nosila duže šiške. 

Ako se prisjetimo, ovih dana njezini su obožavatelji nakon duge tri godine konačno dočekali i njezinu novu pjesmu imena "James Bond", a za koju je snimila i poseban spot. Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst za pjesmu napisao je Neno Ninčević. Pjesma je, kako mediji navode, odmah na prvo slušanje zarazna, a u sebi ima i dozu ritmova koji su danas popularni. Maja je posljednji singl izdala još 2021. godine, a iako nema novih pjesama u zadnje vrijeme, Majin raspored krcat je nastupima.

 

GALERIJA: Pogledajte kako je Maja Šuput izgledala 2001. godine!

1/27

 

Također je i u poduzetničkim vodama, a okušala se i kao voditeljica te je već godinama članica žirija showa "Supertalent". Uza sve to i majka je sinčića Blooma i svaki slobodni trenutak provodi s njim i suprugom Nenadom Tatarinovim, što je i jedan od razloga zašto često ne izbacuje nove pjesme.

 

VEZANI ČLANCI: 

 

 

Podsjetimo, Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se 2019., a dvije godine kasnije dobili su sina Blooma. Bloom je pak s roditeljima već bio u brojnim dalekim zemljama na putovanjima, a njegove avanture s putovanja uvijek su rado viđene na Majinu profilu na Instagramu.

 

VIDEO: Pamela Anderson na zabavu nakon Oscara došla bez trunke šminke, a društvo joj pravio sin

Komentara 9

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:27 13.03.2024.

Nju bi trebao Dikan oženiti.

Avatar KalebJosua
KalebJosua
09:37 13.03.2024.

Prevario sam se, ovo postaje neiscrpna tema!

HA
Haha
11:03 13.03.2024.

Ona i mama se vise ne prepoznaju, obzirom da je i mama promijenila opis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije