Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puna Arena

FOTO Pogledajte atmosferu na drugom koncertu Aleksandre Prijović: Pjevačica je i zaplakala

Zagreb: Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/31
03.12.2023.
u 00:35

Rukama je prekrila lice, a publika je skandirala "Prija, Prija"

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović održala je i svoj drugi od pet koncerata u zagrebačkoj Areni koja je i u subotu navečer bila puna. Tisuće ljudi pjevali su njene najveće hitove. Kako pišu 24sata, Prijović je u jednom trenutku i zaplakala. Rukama je prekrila lice, a publika je skandirala "Prija, Prija". "Što da ja kažem vama sad", pitala je publiku. 

Na kraju prvog koncerta u zagrebačkoj Areni Prijović je zamolila posjetitelje da podignu ruke u zrak, kako bi snimila zajednički selfie. Fotografiju je kasnije objavila na Instagramu i napisala - "Zagrebe, hvala 1/5", uz emotikon srca. Na konferenciji za medije nešto kasnije rekla je kako nije svjesna kakav je uspjeh ostvarila. 

Kako je to večeras izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
MarkoFind
17:26 03.12.2023.

Prijović rastura pjesmama, čak i kmečavce...

DU
Deleted user
14:14 03.12.2023.

Pevaju ko da imaju covid i hripavac zajedno.....

DU
Deleted user
07:34 03.12.2023.

Tako loše pjesme da netko otpjeva i bude popularan očito se radi i plaćenoj reklami ili čak prisili za promicanje nešto što nevalja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije