Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvala publici

FOTO Nina Badrić u Ciboni napravila pravi glazbeni spektakl

nina badric (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/8
18.11.2012.
u 10:57

Koncert popularne pjevačice nisu propustili ni Tatjana Jurić, Luka Nižetić, Tatjana Dragović, Anica Kovač i Ivana Husar Mlinac.

- Hvala prepunoj dvorani "Cibona", hvala predivnoj publici, hvala ljudima koji su došli iz Srbije, Slovenije i BiH. Još jednom je dokazano tko ima najbolju publiku, hvala VAM!!! Hvala na dva i pol sata čarolije. Karavana 'NeBo', ide dalje...- zahvala je koju je Nina Badrić napisala na svojoj službenoj facebook stranici nakon sinoćnjeg koncerta u Ciboni.

Publika je dva sata uživala u starim ali i novim Nininim hitovima. Koncert nisu propustili ni Tatjana Dragović, Anica Kovač, Luka Nižetić, Tatjana Jurić i Ivana Husar Mlinac.

Komentara 4

DE
denihr
13:49 20.11.2012.

Široka je kao bova .Nikada se nije znala ukusno odjenuti . Styling joj je katastrofalan

ZG
zgbzoran
12:49 18.11.2012.

rus, ne treba sve gledati kroz prizmu rata i general ti je rekao okrenimo se budučnosti, htio ti ili ne nama su susjedi i srbi i slovenci s kojima teba i razgovarati i razviti neki odnos, ako to odbacuješ nisi dalje od njih

PO
Pomeja
08:31 19.11.2012.

"Velika" balkanska zvijezda. Adekvatni rezultat postigla je na Euro Songu.Balkanijada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije