Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebačka premijera

FOTO I Jadranka Kosor požurila pogledati Jamesa Bonda u akciji

bond zagreb (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSEL
1/13
31.10.2012.
u 08:39

I dok je londonska premijera privukla i članove kraljevske obitelji, na zagrebačku premijeru novog akcijskog filma stigli su hrvatski političari, voditelji, glumci...

Nakon svjetske premijere novog filma o Jamesu Bondu "Skyfall' održane u Londonu, film o najpoznatijem filmskom špijunu stigao je i u Zagreb. Premijeru održanu u zagrebačkom centru Kaptol nisu propustili brojni poznati Hrvati.

I dok je londonska premijera privukla i članove kraljevske obitelji, na zagrebačku premijeru novog akcijskog filma stigli su hrvatski političari, voditelji, glumci...

Akcije Jamesa Bonda, kojeg glumi David Craig, nije htjela propustiti ni bivša premijerka Jadranka Kosor kojoj je društvo pravio sin. Na premijeri su bili i Jelena Veljača, Lana Banely, Antonija Stupar Jurkin, Ivana Paradžiković, Mia Kovačić, Stefan Kapičić, Đelo Hadžiselimović, Zlatan Zuhrić Zuhra...

>>Pogledajte tko je došao na premijeru novog filma o J. Bondu

Komentara 7

CH
CH2710
11:17 31.10.2012.

. I eto nam Jadranke opet u medjima... nismo je dosta dugo vidjeli :)

Avatar My Style
My Style
12:34 31.10.2012.

Jedan od retkih filmova koje ne bih nikad pogledao. Mislim, cemu to ? U vreme Hladnog rata je imao neku draz ali danas ?? I jos sa nekim ruznim glumcima u otrcanim situacijama koje demonstriraju nekakvu "mudrost " UK ?? Da su mudri ne bi se danas gusili u sopstvenom haosu !

UR
urbanum
10:33 31.10.2012.

Hrvatska provincijalna "elita" na djelu. Neki nisu bili pozvani a neki su istovremeno bili na više sličnih mjesta. Ipak potruditi će se oni! Posebno je uvjerljiv lider stranke koje nigdje nema! D.Kosor ! To je pravi junak dana! PR agenti koji su ovaj "važan kulturni događaj" organizirali svakako su obavili "impresivan" posao!. p.s. A di je Severina!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije