Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spremna pomoći

FOTO Celzijus u visokim potpeticama gurala auto koji je zapeo u blatu: Nije potrebno zvati vučnu službu

Foto: Instagram
1/30
11.12.2023.
u 19:30

Dogodilo se to nakon jednog koncerta u Sesvetama, a Celzijus je bez prigovora prijatelju odlučila pomoći.

U čizmama s visokim potpeticama, uređena za izlazak, pjevačica i glumica Nives Celzijus pomagala je svojem PR agentu Vedranu Strukaru da pogura automobil koji je zapeo u blatu. Dogodilo se to nakon jednog koncerta u Sesvetama, a Celzijus je bez prigovora Vedranu odlučila pomoći. - Kad zaglaviš u blatu, nije potrebno zvati vučnu službu, samo Nives - stoji u opisu fotografije. Ipak, bez obzira na sav njen trud, Nives nije uspjela sama izgurati auto iz blata, pa su svejedno morali pozvati vučnu službu. 

1/3

Nedavno je Celzijus na društvenoj mreži Instagram objavila radosnu vijest. Naime, njezina sestra Matea na svijet je donijela djevojčicu, čime je Nives postala teta. Otkrila je i neobično ime svoje nećakinje. – Upoznajte malu Lu – napisala je, a i pokazala kako su svi zajedno gledali uzbudljivu nogometnu utakmicu Hrvatske i Latvije. Dodala je i to da je Lu njezino zlato. Iako je poznato kako Nives privlači pažnju publike svoji ekstravagantnim fotografijama koje gotovo uvijek prikupe nekolicinu zajedljivih komentara, ni ovog puta nisu izostali. – Samo ti ništa… A 40 godina – napisala je jedna pratiteljica kojoj je Nives potom i odgovorila. – Možda su tebi tvoja djeca ništa, meni su moja sve – odlučno je poručila Celzijus koja je inače majka dvoje djece – kćerkice Tiashe i sina Leona. Djecu je dobila u braku s bivšim suprugom Dinom Drpićem.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana predstavila je i svoj glazbeni povratak s novom veselom pjesmom Migni, namigni čiji su autori Miroslav Škoro i Ivica Plivelić. Slušateljima radija na kojemu je gostovala je otkrila kako je došlo do suradnje.

GALERIJA Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

- Svidio mi se stih - ...Ja sam cura ispod Sljemena, za budale nemam vremena... Bilo je u startu mi smo pisali pjesmu baš za tebe, to čuješ naravno svaki put, pisali smo pjesmu za tebe, pisali smo ulogu za tebe, a onda shvatiš da to i nije baš tako, ali ovaj mi je stih sugerirao da je pjesma možda zaista pisana za mene...

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila koje dvije pjevačice se nisu odazvale njezinu pozivu za gostovanje u Areni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije