Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Fotka Indire Levak podijelila fanove: 'Kao da gledam Maju Šuput'

Indira Levak
Foto: Promo
1/8
25.10.2020.
u 21:00

Na slici ima neuobičajenu šminku i frizuru pa je njezin izgled podijelio fanove. Mnogima se svidjela ova promjena, pa je skupila preko 5 tisuća lajkova u samo nekoliko sati, dok su neki komentirali da sliči na Maju Šuput.

Pjevačica Indira Levak na Instagramu je objavila novu fotografiju s nešto dužom plavom kosom. Osim toga na slici ima i neuobičajenu šminku, pa je njezin izgled podijelio fanove.

"Dobro izgleda, al ne liči više na sebe", "Samo oči od prelijepe Indire, ostalo kao da gledam Maju", "Nije više ona Indira koju ja znam crnka duge kose" pisali su joj fanovi, a neki od njih su je usporedili s kolegicom Majom Šuput. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

No, mnogima se svidjela ova promjena, pa je skupila preko 5 tisuća lajkova u samo nekoliko sati. 

Indira je nedavno posjetila svoje roditelje, mamu Ismetu i tatu Franju koji žive u Županji.

"Neka naši dragi roditelji žive dugo, dugo, sve ostalo nije toliko važno... mama i tata", napisala je Indira uz fotografiju na kojoj pozira s roditeljima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Njezin suprug Miro Levak otkrio je kako je njegov punac rođen na isti dan kao i on, a iskoristio je priliku pa je komentirajući ovu fotografiju i javno nahvalio svoju punicu i punca. "Ovo je moja punica Ismeta i najbolji kuhar tata Franjo, rođen isti dan kad i ja – 9.4. Uživao sam u njihovoj spizi i domaćim paradajzima...", napisao je Miro i u šali dodao kako mu je bilo lijepo kao kod punice. Indirini obožavatelji primijetili su da pjevačica jako nalikuje svojoj mami te su poručili kako im je sada jasno na koga je lijepa, a javili su se i brojni znanci njezinih roditelja i poslali srdačne pozdrave paru. Jednom prilikom pjevačica je otkrila kako joj je ime dao otac Franjo po indijskoj premijerki Indiri Gandhi, a znači živa vatra, što je sasvim u skladu s njezinom životnom energijom i temperamentom. 

Indira Levak
1/13

 

Ključne riječi

Komentara 3

KE
Kentucky
23:05 25.10.2020.

Selebrity

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
06:08 26.10.2020.

koja ne-ženstvena, bolje reći muškobanjasta (tzv.) žena. Ni "ž" od ženstvenosti. Muškarača. Pitanje je, i to veliko pitanje, u kojoj je ona mjeri uopće žena, isto kao i južnoafrička atletičar(ka) Caster Semenya. Odvratno.

IM
Immanuell
23:05 25.10.2020.

Oni koji ne kuže, evo...... Indira je tzv "jake građe" tijela, krupnih kostiju, izraženih kutova donje čeljusti, jakih ruku, nogu i zdjelice. Ušla je u srednje godine i postoji mogućnost, kao i kod svih žena slične građe, da je biologija odvede u prekomjernu težinu i izgled neprihvatljiv estradnom biznisu. Zato se ona i više od drugih njezinih kolegica mora truditi uvijek izgledati fit i svježe. U tom tonu je i ovaj novi image. Izgleda sjajno, lifting je potpuno uspio. Pozdrav Indiri i svako joj dobro u životu i na estradi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije