Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL-ov glazbeni show

Finalistice napadaju fatalnog Dalmatinca Petra

htz
Boris Ščitar/Pixsell
01.04.2010.
u 21:00

Čak 16 finalista sutra svojim talentom kreće u utrku za titulu nove glazbene zvijezde, a njih šestero već u prvoj emisiji završit će zabavnu avanturu

Sutra navečer počinje borba za nasljednika Bojana Jambrošića, prošlogodišnjeg pobjednika showa “Hrvatska traži zvijezdu”! Šesnaestero raspjevanih kandidata večeras će se morati posebno potruditi da oduševe publiku, ali i članove žirija Anđu Marić, Tonyja Cetinskog i Gorana Lisicu Foxa, budući da će se odlukom gledatelja i žirija već u prvoj emisiji uživo od showa oprostiti šestero natjecatelja. 

– Ne razmišljam o tome. Naravno da bi svatko od nas htio dogurati što dalje, nećemo si lagati, zbog toga smo tu – kaže Splićanka Zdenka Olujić koja je u show, kao i većina, došla po svojih pet minuta slave. Da bi se što bolje pripremili za nastup, cure i dečki nalaze se u izolaciji u kući u kojoj je atmosfera nalik nekom dobrom tulumu. Za dobru zabavu zadužen je Duje Stanišić, kojem nikad nije problem našaliti se na tuđi, ali i na svoj račun. – To što nam u kući ni sekunde nije dosadno moramo zahvaliti Duji, dok sam ja zadužen za stvaranje reda kada stvari izmaknu kontroli – veli Boris Rogoznica, za kojeg opaki Fox smatra da nema dovoljno snage za pjevanje. Jedan od kandidata izgledom će sigurno u studio RTL-a privući hrpu tinejdžerki da navijaju za njega, riječ je o Petru Brkljači kojeg, neobjašnjivo, nismo nijednom vidjeli u osam audicijskih emisija.  – Fin sam i pristojan momak, a tu me u kući cure samo napaduju (smijeh). Ne znam kako se obraniti od njih – šaleći se kaže Petar. Svojim arijama, rock baladama i metal-zvukom kandidati zabavljaju susjede, a da se ne bi previše razmahali zadužena je njihova dadilja Ester. 

– Iako se nismo poznavali od prije, prilično dobro funkcioniramo i lako se dogovorimo tko će čistiti, a tko kuhati. Nema nikakvog rivalstva, barem zasad – kaže Isabella koja je pripremanjem palačinki oduševila Duju koji, iako kuhar, ne uzima kuhaču rado u ruke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije