Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Live emisija

Finalisti X Factora oduševili Robbieja Williamsa, on ih pozvao na svoj koncert u Beogradu

x factor
Foto: X Factor Adria
1/9
01.06.2015.
u 07:31

Finalisti X Factora sinoć su žiri, ali i publiku počastili najljepšim ljubavnim pjesmama. Ilija Mihailović, Highway Trio, Boban Mojsoski, Adnan i Tarik, Iva Ćurić i Nina Simić osigurali su si mjesto u daljnjem natjecanju, dok je Jelena napustila show.

Natjecanje u X Factoru sinoć je završila Jelena Đurić. Njena interpretacija Hoizerove pjesme 'Take me to the church' nije oduševila žiri.

-Navikla si nas na veliki standard. Imam osjećaj da si ovo samo odradila. Nisi me fascinirala - rekao joj je Tonči

-Možda ovo večeras nije bila tvoja najbolja izvedba, ali ja sam svejedno ponosna na tebe- nadovezala se Aleksandra. 

Pjesmu spasa Jelena je pjevala s Ninom Simić koja je u tom izazovu bila uspješnija. Osim Nine, u daljnje natjecanje publika je odmah plasirala Iliju Mihailovića, Highway Trio, Bobana Mojsoskog, Adnana i Tarika te Ivu Ćurić.

Ipak, unatoč ispadanju kandidatkinja nije ostala razočarana, a razlog tomu je posebno iznenađenje koje je žiri jučer otkrio kandidatima.

Naime, nakon što je slavni Robbie Williams vidio izvedbu pjesme 'Let Me Entertain You' koju su natjecatelji zajedno otpjevali u prvoj emisiji uživo glazbenik je odlučio sve kandidate ugostiti na svom koncertu u Beogradu koji će se održati 17. lipnja. 

Osim na koncertu, kandidati će se sa svjetskim glazbenikom družiti i četiri dana kasnije, točnije 21. lipnja kada će pjevač biti gost finalne emisije X Factora.

Vijest o druženju sa slavnim glazbenikom izazvala je pravu euforiju među kandidatima pa mjesta za suze zbog ispadanja ovog puta nije bilo.

>>'Podrška regije me šokirala, baš kao i ponuda za brak'

>>AnđeliNE ispale, u show se vraća Danijela Večerinović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije