Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAMJEŠTALJKA

Finalisti: Marijana je bila plaćena za seks u kući, nismo imali šanse

'26.06.2011., Beograd, Srbija - Marijana Cvrljak pobjednica je prvog regionalnog showa Big Brother. Nakon 106 dana provedenih u izolaciji, ziveci u kontroliranom okruzenju, u Kuci s jos 11 kandidata i
Foto: 'Tomislav Miletic/PIXSELL'
1/3
27.06.2011.
u 18:58

Trijumf preljubnice – natjecatelji misle da je Šibenčankina ljubav s Nemešom odglumljena.

 Nitko u povijesti Big Brothera na Balkanu nije izazvao toliko bure kao Šibenčanka Marijana Čvrljak, prva žena iz Hrvatske koja je pobijedila u BB-u. Trijumf udane kućanice koja je zbog ljubavne avanture i seksa pred kamerama naišla na osudu javnosti zasjenila je teorija zavjere koja je preplavila forume i kojom se tvrdi da je neodoljiva 27-godišnjakinja bila plaćena za seks u kući, u što vjeruje i polovica njenih bivših sustanara.

Ljubavnik pobjegao

Zbog toga joj sinoć nisu ni čestitali na pobjedi. Među njima je i Horvat Čagalj, trećeplasirani superfinalist koji je s Marijanom bio u dobrim odnosima u kući.

– Nakon što sam izašao, u pola sata neki su mi stanari napunili glavu pričom o namještenoj pobjedi pa sam bio potpuno zbunjen. Sada mi je žao što joj nisam čestitao – kaže Horvat.

Marijani na pobjedi nije čestitao ni Nemeš, koji je otišao čim je završio prijenos uživo te tako pobjegao od novinara koje je zanimalo zbog čega je potpuno promijenio ploču i ostavio Marijanu dva dana nakon što je tvrdio da će je čekati i da ga nije briga ni za čije mišljenje osim za mišljenje roditelja. Čini se da su upravo oni utjecali na Nemešovu odluku da je ostavi u finalnoj emisiji. Uvjerena je u to i pobjednica, koja je sigurna da njen ljubavnik nije sam donio tako drastičnu odluku i preko noći promijenio mišljenje o njihovoj vezi, koja je počela samo desetak dana nakon što su ušli u izolaciju.

– Moj je grijeh što sam se zaljubila u drugog muškarca, a u braku sam. Ali opet bih sve isto napravila jer ni zbog čega ne žalim – rekla je dobitnica nagrade od 104.700 eura, kojom će si, kako je otkrila, stvoriti novi početak.

– Novac ću sigurno dobro iskoristiti, a prvo ću osigurati nešto za svoju kćer Korinu – kaže Marijana.

Priznala je da je s Nemešom planirala zajedničku budućnost, od koje sada očito neće biti ništa.

– Nemeš je moj idealan muškarac i u glavi i u srcu. Da nije bilo njegove “predstave”, u kojoj me optužio da sam sve odglumila, ovo bi bila i njegova pobjeda i zajedno bismo uživali u njoj. Mislila sam da ću ostati s njim do kraja života – još uvijek pod šokom ispričala nam je Marijana za razgovora u spavaćoj sobi kuće Big Brothera u kojoj su se odvijale njihove igrice ispod pokrivača.

>>Marijanin otac: Pružio sam Nemešu ruku, ne mrzim ga

To što ju je Nemeš napustio komentirala je riječima:

– Razočarana sam, ali on je tako odlučio. Neću se boriti za njega jer je za borbu potrebno dvoje – sigurno govori te nastavlja:

– Pogriješila sam što je moj preljub bio javan, osramotila sam ljude koji su bili na mom vjenčanju, a zgriješila sam i zato što sam brak sklopila u crkvi. Ipak, sve što sam radila u kući bilo je iskreno i samo sam htjela biti sretna.

Zbog seksa pred kamerama ne kaje se.

Kći Korina kao utjeha

– Bila sam svjesna da nas snimaju, ali ljubav i strast su prevladale – priznala je.

Dok su se ostali natjecatelji prvog regionalnog Big Brothera zabavljali na slavljeničkom tulumu, Marijana se s ocem iskrala iz kuće i otišla roditeljima u Knin. Ondje ju je dočekala i njena kći Korina, koja je pobjednici trenutačno najveća utjeha. Susreta sa suprugom Ivanom, kako ističe, ne boji se. Sredina u koju se vraća nikada nije bila sklona ženama koje su postale preljubnice, boji li se komentara:

– Stojim iza svega što sam napravila. Tko je bez grijeha neka baci prvi kamen – ponosno je izjavila Marijana.

Je li zbilja riječ o teoriji zavjere prema kojoj je Marijana od početka znala da će novac pasti u njene ruka ili se narod pet zemalja zbilja poistovjetio s Marijaninom pričom i glasanjem za nju dao joj potporu? U rasvjetljavanju odgovora na ovo pitanje pomogla nam je Ljiljana Buhač, psihologinja i stručnjakinja za govor i neverbalnu komunikaciju.

– Sigurno je da su svi natjecatelji od produkcije dobili nekakve naputke i “navigaciju” kakvo ponašanje može povećati njihovu popularnost, gledanost i samu mogućnost za pobjedu – objašnjava Buhač otklanjajući tako mogućnost dogovora o pobjedi između produkcije i Marijane.

Ovakvi reality showovi ne biraju za svoje sudionike introvertne osobe, traži se profil koji će biti ljudima zabavan i sklon ponašanjima kakvo je bilo i Marijanino i čija biografija i nije baš popunjena velikim poslovnim ostvarenjima jer bi takvi natjecatelji gledateljima bili dosadni, stav je psihologinje.

Zašto je između pacifista Horvata, skromnog čovjeka sa sela Duška i razvratne Marijane publika odlučila stati na njenu stranu.

– Svi volimo zaviriti u tuđe živote i s vremenom se publika poistovjetila s njenom situacijom. Zaštitnički su se sigurno ponijeli kada ju je u cijeloj toj situaciji ljubavnik javno ostavio pred kamerama. Publika joj je sigurno htjela pomoći jer je bila ranjiva i nezaštićena. I što se više pisalo o njenu ponašanju, podrška joj je zacijelo bivala sve veća – zaključila je Ljiljana Buhač.

 >>Marijana: Nisam očekivala da će tata doći, ali hvala Bogu da jest

Komentara 228

DO
dolores
06:25 28.06.2011.

\'\'Marijana je bila plaćena za seks u kući, nismo imali šanse...\'\' Kak niste imali šanse? Pa mogli ste se i vi poseksati! :)

OB
-obrisani-
01:36 28.06.2011.

neka, neka..... samo ti junački

OB
-obrisani-
01:12 28.06.2011.

đe si mile......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije