Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovo na okupu

Nakon 25 godina sastala se glumačka ekipa popularnog filma. Pogledajte ih danas!

'03 PRETTY WOMAN'
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
20.03.2015.
u 09:45

Dobro poznata priča o ljubavi između lijepe prostitutke i bogatog poduzetnika bila je veliki filmski hit 1990., a još uvijek je jedan od najuspješnijih filmova iz svog žanra.

Glumačka ekipa filma koji je osvojio brojna srca diljem svijeta ponovno se sastala 25 godina nakon što je film premijerno izveden.

Riječ je o poznatom filmu Garryja Marshalla ''Zgodna žena'' (Pretty Woman) u kojem glavne uloge tumače Julia Roberts i Richard Gere

Slavni glumci okupili su se na NBC-ju, gdje su u zajedničkom intervjuu otkrili neke dosad neotkrivene detalje sa seta popularnog filma.

Dobro poznata priča o ljubavi između lijepe prostitutke i bogatog poduzetnika bila je veliki filmski hit 1990., a još uvijek je jedan od najuspješnijih filmova iz svog žanra.

Za svoju izvedbu u Zgodnoj ženi Julia Robert je nagrađena Zlatnim globusom, a bila je i nominirana za Oscara i nagradu BAFTA .

>>Sjećate li se Cruza, Gine? Okupila se ekipa serije 'Santa Barbara'

>>Obitelj slavne glumice pogodila nova tragedija

Komentara 4

Avatar etnaanbama
etnaanbama
11:41 20.03.2015.

Ona i dalje kao avion dok je on kao djedica pokraj nje.

DI
dinamojavolim1
13:22 20.03.2015.

nema georga costance:)) kad vidim njih ovak stare shvatim da nisam ni ja daleko:(

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
11:19 21.03.2015.

Reklama !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije