Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrat

Filmaš počeo bitku protiv svog izručenja SAD-u

roman polanski
pixell
22.11.2009.
u 12:30

76-godišnji Polanski u Švicarskoj ćeliji leži još od rujna, a njegov boravak u državi mira i blagostanja mogao bi potrajati još mjesecima ili godinama.

Redatelj Roman Polanski odlučio je Americi okrenuti leđa te zatvorsku kaznu zbog “odmora” u Švicarskoj, odgoditi do daljnjeg. Naime, poznati filmaš i njegov odvjetnik doskočili su američkim vlastima i započeli bitku za ostanak u ovoj zemlji. 76-godišnji Polanski u Švicarskoj ćeliji leži još od rujna, a njegov boravak u državi mira i blagostanja mogao bi, tvrde američki mediji, potrajati još mjesecima ili godinama. Sve dok sam ne pristane na povratak u Los Angeles, gdje će ponovno tražiti puštanje uz jamčevinu.

Romanu Polanskom, podsjetimo, zbog seksa s 13-godišnjakinjom, prijeti dvogodišnji zatvor. U kući glumca Jacka Nicholsona 1970. maloljetnici je davao alkohol i drogu te imao s njom odnose. Iako se Polanski opravdavao da je seks bio dobrovoljan, zbog svojeg “neposluha” iz Amerike je pobjegao još 1978. godine i otad živi u Francuskoj.

Ključne riječi

Komentara 5

DO
doktorica
09:48 23.11.2009.

Zavodio maloljetnicu,alkohol i droga-to je \"normalno\" kod promiskuitetnog američkog filmaša.

DU
Deleted user
14:24 22.11.2009.

Što je tu \"nesretni slučaj\" ako nam večernji može objasniti???

OB
-obrisani-
14:55 22.11.2009.

Taj smrad treba odgovararti za spomenuto nedjelo, kako god ga netko nazvao. I ovako mu je kazna zatvora preblaga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije