Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Film 'Lijepo mi je s tobom, znaš' oduševio punu dvoranu kina Europa

film
Foto: Nikola Zelmanović
1/8
22.03.2015.
u 17:19

Film su došle pogledati mnoge poznate osobe. Mia Kraljević, djevojka rođena s Downovim sindromom ujedno i glavna zvijezda filma, najviše je bila oduševljena dolaskom Baby Dooksa, Sanje Doležal i Željka Mavrovića.

Puna dvorana zagrebačkog kina Europa i nasmiješeni izrazi lica po završetku premijernog prikazivanja filma 'Lijepo mi je s tobom, znaš' dokazi su da je redateljica Eva Kraljević napravila izvrstan film.

Najveća zvijezda večeri bila je njena starija sestra Mia Kraljević, djevojka rođena s Downovim sindromom, Evina najbolja prijateljica i životna učiteljica. Film koji je više od 10 godina snimala Eva Kraljević došlo je pogledati mnoštvo poznatih osoba. 

 Oduševljena dolaskom Sanje Doležal, Babyja Dooksa, Željka Mavrovića i glumca Slavka Sobina na premijeru filma, koji je njena sestra Eva posvetila njihovom zajedničkom životu i odnosu, Mia je spremno s njima pozirala, s Mavrovićem se malo i “poboksala”, a Babyju Dooksu se nije dala iz naručja.

 Osim pjevačice i voditeljice Sanje Doležal, Davida Vurdelje, poznatijeg kao Baby Dooks iz hip hop skupine Bolesna braća, Željka Mavrovića  i glumca Slavka Sobina, ovaj predivan film o sestrinskoj ljubavi došli su pogledati i  gđa. Anka Slonjšak, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom, Dubravko Šimenc s obitelji, obitelj Frane Vićana, voditeljica Nevena Rendeli, dizajnerica Anamarija Brkić, glumac Damir Markovina, Pero Radojčić Bizzo - drugi član hip hop skupine Bolesna braća, Jasna Nanut, glumica Ines Bojanić sa suprugom Davorom Švaićem, Urša Raukar, Martina Podgorski, Margareta Mađerić s kćerkom Lunom i sestrom i mnogi drugi.

Na nedavno održanom 11. ZagrebDoxu, film Eve Kraljević toliko je dirnuo gledatelje da je dobio i nagradu publike.

 Po svoju dozu istinske ljubavi pretočene u ovaj film možete otići do 11. travnja 2015. u kino Europu, a u riječko Art-kino Croatia do 27. ožujka 2015.

Više informacija o filmu i projekcijama može se pronaći na službenoj Facebook stranici filma Lijepo mi je s tobom, znaš.

>>Lijepo mi je s tobom, znaš ... od sutra u kinima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije