Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Filip Juričić i Nika Dogan: Stigla je prinova

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
17.08.2018.
u 10:03

Glumac je objavio na Instagramu fotografiju na kojoj je s Nikom u rodilištu, a nakon toga uslijedila su čestitke njegovih prijatelja na prinovi.

Zvijezda sapunica i kazališni glumac Filip Juričić i njegova zaručnica Nika Dogan postali su roditelji.

Glumac je objavio na Instagramu fotografiju na kojoj je s Nikom u rodilištu, a nakon toga uslijedila su čestitke njegovih prijatelja na prinovi. 

 

 

A post shared by Filip Juricic (@filip.juricic1) on

 

 

- Nadam se da je sve prošlo ok. Volite se i uživajte! Samo ljubav - napisao je Filipu kolega Mislav Čavajda, a Filip je odgovorio kako je sve prošlo ok, ali nije otkrio spol djeteta.

Glumac i medicinska sestra u vezi su od ljeta prošle godine, a u veljači, na premijeri predstave "Dvoje" otkrili su da čekaju prinovu. Filip iz veze s novinarkom Mateom Roščić ima 10-godišnjeg sina Jana. 

VIDEO Izabrali smo deset najseksi Hrvata!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije