Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Filip Juričić: Ako dobijem zeleno svjetlo, sutra ću nastupiti u showu

Filip Juričić
Foto: HRT
14.03.2014.
u 10:50

HRT je jučer objavio da je poznati glumac odustao od nastupa u showu zbog neslaganja s nekim stavkama ugovora, no glumac kaže kako je on za nastup spreman

U showu "Zvijezde pjevaju" sutra će umjesto Filipa Juričića nastupiti njegov kolega Ivica Pucar, javili su jučer s HRT-a. Kao razlog zbog kojeg je Filipa zamijenio Ivica na HRT-u navode kako se Filip nije slagao s nekim stavkama ugovora koje HRT potpisuje s natjecateljima u showu. Evo što nam je na sve to rekao Filip Juričić:

– Izuzetna mi je čast nastupati u showu "Zvijezde pjevaju" koji volim i gledam i koji sam pratio, također bi mi bila izuzetna čast sudjelovati u toj emisiji na nacionalnoj televiziji. Probao sam i pripremao sam se mjesec dana za taj show, apsolutno sam spreman i, dobijem li zeleno svijetlo, u subotu ću nastupiti pred našim gledateljstvom i pokazati što sam do sada pripremio. Ja sam jako zadovoljan time i bilo bi mi drago to pokazati. Zahvalio bih ovim putem Maji Vučić na izuzetnoj stručnoj potpori i cjelokupnom radu – poručio je Juričić.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Luka Stanzl/PIXSELL

>>Počinje show 'Zvijezde pjevaju': Ana i Vlado veseli, Tina Katanić štreberica

Komentara 1

DU
Deleted user
15:18 15.03.2014.

Da parafraziram dobrog starog Marx Karleka, taj šou Zvijezde pjevaju jedan je od brojnih modernih oblika opijuma za narod. Dokaz: nakon što taj šou završi, široke narodne mase i dalje će morati skupljati plastičnu ambalažu, prekapati po kontejnerima, obijati vrata zavoda za zapošljavanje, pisati stotine molba i životopisa za posao, vraćati skupe kredite, strepiti od legalizacije bespravno sagrađenih objekata i plaćanja poreza na nekretnine i, što je najgore, slušati prazna obećanja Grčić dr. Brankeca te trućanja i trebanjanja šefa mu Milanović Zokija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije