Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVA VISKOVIĆ

“Filip i ja nismo prekinuli, to su potpune besmislice”

iva
Davor Puklavec/Pixsell
07.08.2010.
u 18:15

Zgodna Makaranka, najpoznatija po ulozi slikarice Nine Radić u sapunici “Ljubav u zaleđu”, o svojem ljubavnom životu nikada nije voljela pričati, no šuškanja da je opet slobodna ipak nam je demantirala.

Poput munje glumačkim se kuloarima ovih dana proširila vijest da su glumica Iva Visković i glumac Filip Križan prekinuli svoju dvogodišnju vezu. Zgodna Makaranka, najpoznatija po ulozi slikarice Nine Radić u sapunici “Ljubav u zaleđu”, o svojem ljubavnom životu nikada nije voljela pričati, no šuškanja da je opet slobodna ipak nam je oštro demantirala.

- Ne, nisam slobodna - ljutito je odgovorila te dodala kako joj ne pada na pamet komentirati takve besmislice. Dakle, 26-godišnja glumica i njezin tri godine mlađi kolega, kako se može zaključiti iz Ivina odgovora, i dalje su sretno zaljubljeni. Par se upoznao 2008. godine na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, a kako je Visković jednom izjavila, nisu se odmah zaljubili. No kad su prohodali, gotovo svaki slobodan trenutak provodili su zajedno pa su tako prvo zajedničko ljeto uživali na Brijunima gdje je Križan glumio u predstavi “Kaligula”.

Prije nego je upoznala Filipa, Iva je dugo bila u vezi s Vinkom Filipićem, direktorom i organizatorom modne manifestacije Fashion.hr, a za Filipa se nagađalo da ljubi devet godina stariju glumicu Olgu Pakalović.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Jorge
Jorge
00:39 08.08.2010.

Makarka, a ne Makaranka!

UD
Utjerivać dobroga
14:48 10.08.2010.

odma mi je lakše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije