Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GET EXITED

Festival Exit, Papaya i Libertas zajedno za još veći party

Get exited
VL
29.04.2010.
u 14:47

Dvije najznačajnije turističke destinacije za mlade u Jugoistočnoj Europi – novosadski Exit i novaljski klub Papaya zajedničkim snagama pokrenuli su projekt Get EXITed - novi turistički proizvod za svjetsko tržište.

Get EXITed, glazbeni festival u Papayi, rezultirao je eksplozijom nastupa regionalne i svjetske kreme izvođača. Na glazbenom festivalu Get EXITed u petak, 2. srpnja, plesat ćemo uz svjetsku legendu Svena Vatha, a dan nakon, 3. srpnja, uz regionalne zvijezde Umeka i Gramophonedzie. Glazbeno putovanje u Papayi u četvrtak, 1. srpnja, otvorit će humanitarna akcija ″Ambasadori regije protiv droge″ u sklopu koje će u ljetnom kinu u Novalji biti prikazan film o ovisnosti ″Kriva je″, koji je ove godine dobio nagradu publike na zagrebačkom festivalu dokumentarnog filma Dox.

U sklopu te akcije bit će održano i edukativno predavanje na temu ovisnosti. Nakon glazbenog doživljaja na najpopularnijoj plaži u Hrvatskoj, Get EXITed putuje na druženje s filmskim zvijezdama u sklopu Libertas film festivala u Dubrovniku, koji već sada uživa svjetski ugled publike i kritike. Na filmskim platnima Libertas film festivala u Dubrovniku na krilima ″Ambasadora regije protiv droge″ bit će ponovno prikazan film ″Kriva je″, koji će predstaviti jedan od počasnih ambasadora humanitarne kampanje.

Droga nije potrebna za zabavu

Humanitarni projekt "Ambasadori regije protiv droge" akcija je čiji je cilj ponajprije osvijestiti mlade i uputiti ih na probleme ovisnosti i štetnosti narkotika. Kampanja je edukativnog karaktera, a putem lika i djela poznatih osoba šalje jasnu poruku kroz slogane:

″Moja droga je glazba″ te ″Moja droga je sport″.

Počasni ambasadori poznate su osobe iz područja glazbe i sporta, a u Hrvatskoj su to Ivana i Marija Husar. Počasni ambasadori protiv droge za Srbiju svjetski su poznati izvođač Gramophondzie Marko Miličević (autor svjetskog hita ″Why Don´t you″) i DJ Aćić.

Prijatelji projekta su Rotaract klub Zagreb-Sesvete, Exit tim iz Novog Sada, klub Papaya iz Novalje i Libertas Film Festival iz Dubrovnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije